Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, June 24, 2008

Amin..

Ya Allah Ya Tuhan kami.. Permudahkanlah kami dalam segala urusan.. .. Amin!!

Geng-geng Kakak Hasya..

Sekarang ni, setiap hari.. Hasya Addini, Abang Irfan dan Hasya Maisara akan datang rumah, berkumpul, main-main basikal, kejor2, nangis2 rebut toys, main semula.. lompat2 dan sebagainyalaa. Hasya Addini turun kereta jer, mesti geng2 tu akan lari2 datang rumah panggil Hasya. Lucu, kelakar.. camne kiter kita nak pindah nanti ekk

Monday, June 23, 2008

Amna Chubby!



Baby Amna dah 8 bulan. dah boleh ronda2 satu rumah, angkat punggung nak merangkak.

Gambar.. masa g shopping kat Kamdar Kuantan. "Adik kita chubbby kan abah..", kata kakak..

I'm so proud of you Muzaffar!


Hai.. Akhirnya.. impianku tercapai jua.! Barulah lena tidurku dengan Amna ... hahahaaaa!
Nak tengok lagi.. ? Klik kat sini neh

Wednesday, June 11, 2008


Baby Amna dah ada 2 gigi.. tuu kat bawah

angkasawan..

"Jumaat nanti kita nak g jumpa angkasawan. Kakak nak ikut tak..?"."Naak!""Dah lama Ibu nak jumpa angkasawan ni.. Ibu minat sangat kat Seikh Muzafar. Kakak suka tak angkasawan?" "Suka.. bestnya"."Ok, nanti kita g dengan abah Jumaat nanti keh. Tapi kakak kena jadi good girl!""Ok, promise jadi good girl!"... lega aku. Hasya pun lompat2 gembira."Ye yee.. nak g tengok orang kahwin!" jerit Hasya..

ausyaak!!

"Masa kakak kecik dulu, ibu selalu buat ausyaak kat kakak kan..", kata Hasya. "Ausyaak apa..?" kataku. "Ausyaak tuu. Ibu ngan Abah selalu buat masa kakak kecik dulu2 tuu..", katanya lagi. Aku ternganga dengan dia. "Ausyak macamana kakak?", tanya dia. "Ibu buat camni, pastu kakak gelak.. macam kita selalu buat kat adik ni..", cerita Hasya sambil tutup mukanya dengan tangan, kemudian buka semula tangan tu.. Oooo, aumm cakk rupanya. Peekaboo!! Tergelak kami sekeluarga.. Rasa nak pecah perutku..

Wednesday, June 4, 2008

Baby Amna kena eczema..

Doktor Kaw pakar kanak2 kata.. Amna kena eczema. kulit dia sangat alergik.selalu rasa gatal. penyakit ni akan berterusan sehingga dia besar dan akan baik sendiri. tiada ubat untuk merawatnya cuba boleh mengurangkan sahaja..

Alahai kesian kat manja ibu ni.. patutla dia selalu garu2 badan. sampai calar dan kadang berdarah..

Last night, baby Amna was soo happy, active and jumping2.

Kakak Hasya.. masih excited tunggu abang Irfan.. nak main basikal barunya sama2. tapi abang irfan takde. pegi jln kut..

Petang ni.. dah janji dengan kakak Hasya nak pergi tengok Muda si bear kat Taman Teruntum. Niat sebenarnya nak jumpa Syamil dan Haris. Dah lama tak jumpa mereka. Sejak Syamil berumur 1 hari.. Sekarang Syamil dah setahun setengah kut..

Monday, June 2, 2008

yeahooo! dah siap buat blog.. lepas ni touchup2 jer.. any komen, sila la . saya budak baru belajar.

Koleksi gambar raya









Hari raya Aidilfitri 2007 di Manir Terengganu

Majlis cukur Jambul 23.12.2007


Majlis akikah untuk baby Amna Addini di rumah wan dan mak tok

Lagi gambar..

New born Amna Addini bt Mahayudin on 20.10.2007


Inilah baby Amna Addini masa mula2 dilahirkan..

Lagi gambar..

Kediaman indah kami..


Inilah teratak tempat kami bergembira, mendidik dan menyayangi Hasya dan Amna

Our new house at Kemaman




Inilah rumah kedua kami.. Alhamdulillah atas rezeki yang Allah kurniakan

Nak tengok lagi? Sila klik disini

Welcome baby abang Adam Zaquan..


Bersyukur, terharu, gembira.. tak terkata atas kehadiran baby baru ini.. We LOVE YOU!

Birthday Party Hasya at Intaz






Alhamdulillah.. birthday Hasya disambut meriah di Intaz. semua gembira espc Hasya! plan nak celebrate birthday dengan Siddiq, siddiq pulak tak datang coz dapat baby boy 29.05.08. dan yang bestnyer.. abang Adam Zaquan pun dapat baby boy 30.05.08. cutenye n soo hencem! tahun depan boleh sambut birthday sama2 dgn nur ahmad skali. Doa kami semoga baby abang Adam sihat.. syukur.. pengganti arwah Engku Aqif Naufal.
Hadiah untuk hasya.. sebuah basikal baru

Nak tengok lagi? Klik kat sini..




Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini