Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, July 29, 2008

Hasya Addini lagi..

Semalam.. on the way balik rumah, aku dan Hasya tengok ada seorang baby girl naik moto dengan mak dan ayahnya. Baby tu dalam usia 4-5 bulan. Aku pun cakap kat kakak.
"Kesian baby tu.. naik moto jerk. Panas dia. Kita naik kereta"
"Mmm sian dia bu. Kita, adik, abah naik kereta. Nanti ibu beli kereta kat baby tu yerk..." syahdu aku dengar. Muka dia pun sedih jerkk
"Ibu takde duit. Kita doa kat Allah yerk semoga Allah berikan baby tu kereta. Kita kena bersyukur Allah dah bagi kereta kat kita. Masa ibu kecik2 dulu ibu takde kereta. Ibu naik bas jerk.."
Kakak pandang aku .. ntah apa yang difikirnya. Tapi aku tau dia faham apa yang aku kata..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini