Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, July 29, 2008

Hasya Addiniku..

Hmmm.. Hasya suka menimbulkan topik2 yg diluar fikiran kami, topik yang paling digemarinya serta topik yg amat dinantinya.
2 minggu lepas, leka kami bersembang2 tetiba..
"Ibu.. kakak nak baby boyyy!!""Emmm kita doa yek.. Ya Allah, berikanlah kami baby boy yang sihat dan comel macam kakak Hasya.. Amin"
Ahad lepas pulak.., kami leka bercerita pasal topik lain tetiba..
"Ibu.. kakak nak baby boy yekk!"" Tunggula adik boleh jalan dulu""Adik dah boleh jalan. Kan ibu selalu pegang tangan adik bawak adik jalan2.""Mmmm tunggu adik boleh berlari dulu.""Adik dah lari dalam walker tu.. lajuuu adik lari""Hmm Tunggu adik boleh buat susu sendiri, tak pakai pampers mcm kakak dah yekk.."
Akhirnya Hasya mengalah juaaa.. Tapi sure dia akan bertanya lagi dan lagi dan lagi....

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini