Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, September 18, 2008

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak

Hari ini dah 18 hari berpuasa. Alhamdulillah.. tahun ini aku sempat bertarawikh dengan Hasya, buat kuih cornflake madu dengan Hasya. Sambutan Aidilfitri pun lebih untuk Hasya dan Amna. Dear pun sibuk shopping untuk dia. Sakan..! Aku.. baju raya tak siap lagi, kasut raya lom beli, tudung lom beli.. coz... BZ giler kat opis! Minggu ni kena siapkan iso, teaching plan, issue 03B, 03C, 18A, rc, marking quizzes n tests, keyin markah, nak study audit lagi.. kwangg kwanggggg.. tak cukup kaki tangan.
But, whatever it is aku takkan sesekali bawa balik keje kat umah. InsyaAllah!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini