Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, November 26, 2008

Putus cinta..

Kesian kat kawan aku sorang ni, kira macam adikla.. Putus cinta pertama selepas 2 tahun memadu kasih.. 2 hari sebelum majlis konovokesyennya.. dan sehari sebelum kertas peperiksaannya bocor ! Sudah jatuh ditimpa tangga. Sabarla.. memang cinta pertama itu amat perit untuk dilupai.. tapi ingatla semua yang berlaku ada hikmahnya..

Tapi ada sesuatu yang membuatkan aku cukup tersentuh dengan cerita syahdunya..
Dialog antara dia dengan seseorang yang mungkin begitu jauh denganku sekarang..

-----------------------------------------------------------------------------------------------
... Saya sedih sangat pastu saya masuk dalam bilik abang saya. Nangis esak2 sambil tutup muka dengan bantal
"Eh.. nape ni..", kate si abang
"Kita dah break dengan Nazir.." katanye dalam sebak.
" Ala.. kesiannya kat adik abang sorang ni.., tengok abang ni bahgia jerk.."
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mmmmm dah begitu lama aku tak dengar ayat tu. Lamaaaa sangat! Dan dah lama aku rindu..

Wednesday, November 12, 2008

Personnel reminder!

Today!
1. 3.45 pm - Meeting

Esok Thursd
2. Ganti kelas Farah- 11-1 Costing, 2-4 FA1.. tak study lagi
3. 4-6 Test FA2 - Soalan tak buat lagi

Lusa Friday
4. 9-10 - 3293- soalan teori tak buat lagi, Net Invest Methd tak study lagi
5. 11-1 Kelas Farah lagi FA1.. bagi latihan jerk. yang mana?? tak tengok lagi
6. 3-5 Kelas Audit-bincang soalan final dan test. tak study lagi. soalan test tak prepare lg. nak discuss soalan mana tak tengok lagggi

Next week!
Monday
7. 11-1 3182 - Test 2 . Soaalan tak buat lagi, bagi assgnmt 2.. tak buat lg
8. 2-4 3293 - Discussion CBS, SIS.. ok well prepared!

Tues
9. 1323 11-2 Discuss soalan exam.. sempat lg tgk nest week!
10. 3182 1-2 Bagi assgnmt 3. tak buat lg

Wed
11. 11-1 Audit.. sempat tgk mggu dpn

Thursd
12. banyak gilerrr kelasss woooo

Fri
13.. Last day kelasssss

14. Last day key-in subjek pendaftaran!!

Next2 weekkk
Harap2 keje settle keyyyyyyyyyy

Prepare for UITM class plakkk!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini