Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, December 15, 2008

Memories... Kuala Lumpur!





























Inilah impianku dari zaman muda dulu2.. heheee jangan marah bonda! Ini kisah lama.. Dulu aku selalu dating kat KLCC ni.. lepak kat taman permainan kanak2 dan kolam sambil tengok budak2 comel mandi manda dan main2. Aku jugak mengimpikan melayan anak2ku disini.. dan akhirnya.. tak sangka plak.. impian jadi kenyataan. Hasya dan Amna terrsangatlah happy dalam kolam ni. Tengoklah Hasya tu.. siap baring2 lagi. Thanks Dear dan Allah kerana menjadikan khayalan aku menjadi realiti.

Hasya masa kat Petrosains KLCC! Bersungguh nak putar roda besar tu.. roda tu akan berpusing dengan 10 kuasa 10 tuuu








































Cakkkkkk!! Macam nilah Amna masa kat Sogo. Aku sibuk cari kasut, dia sibuk main aummm cakk kejar2 dengan Hasya.

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini