Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, March 31, 2009

Amna dah Hasya manjaku..

Alhamdulillah berakhir sudah final exam untuk semester 1 .. 2 minggu lepas. Tapi intensif kelas terus bermula pada ahad lepas... hehe.. kelas ni senang sikit. ada dalam 60 article.. presentation 3 kali..yang bestnya untuk test akan keluar 3 article dan final 5 article ajerk ..dan yg lg best..lecturer akan bagitau article mana yang akan keluar untuk final exam nanti.. yesss.. thanks Prof Nor Azam.. baik orangnyer.. ala2 islamik gitu.. sopan, tegas, lemah-lembut n good looking! cam anuar ibrahim lagaknyer.. betul..!

Dan.. aku ada banyak masa bergembira dengan Amna dan Hasya. Jelas ketara Amna selalu cuba menarik perhatianku.. hihikkss selalu panggil Buuuuuuuu Buuuuuuu! tersengih2 bila aku berikan responds

Haysa lak.. tiap malam yang kutinggalkannya untuk ke kelas.. akan ditanya pada abahnya.. 'Abah..bila ibu nak balik. ?' Pernah sekali dia menghubungiku semata2 untuk bagitau..'Ibu.. kakak sedih kat ibu. Nape sayang.. Kakak rindu kat ibu...' huhukkss terharunya aku. Dah 3 bulan aku tinggalkannya pada setiap minggu.. baru hari tu dia cakap dia rindu kat aku...
Dan Hasya.. seperti kata2 rindunya padaku itu.. sesampainya aku di rumah pukul 4 pagi.. dia terjaga dari tidurnya pukul 4.30 dan terus mencari 'abah.. ibu mana..? kemudian terus dia memeluk aku.. dan kemudian.. manjanya berterusan memintaku ku menepuk tido malamnya...

Ibu rindu semua sayang...!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini