Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, April 23, 2009

Akhirnya..Hasya berkompromi?

Hasya menepuk manja ke perutku sambil berkata..
"dalam perut ibu ada baby boy kan.."
"mm.. kenapa kakak nak baby boy?"
"sebab nanti bila dia beso.. dia akan jadi abang.. kakak kan takde abang''
"oo.. kalau Allah bagi kita baby girl jugak camne..?" tekaku..
" takpela ibu.. nanti kita ada eemmmpatt orang girl kat rumah ni.. ramaiii.."
..ihiks.. camtu rupanya fikiran dia.. aku pun berkias lagi..
"mmm.. kita tunggu ibu habis belajar dulu la yekk.. pastu tunggu adik g sekolah dulu. barulah kita doa kat Allah bagi baby . ok kan.?"
"haa.. kita tunggu adik g sekolah dulu... yeaaa!! jerit Hasya keriangan..
Dan aku menarik nafas lega setelah selesai isu baby boy ni..

Tapi.. keesokannya.. Hasya menjerit2 riang lagi sambil berkata..
"Ibu.. bagilaa adik pergi sekolah dengan kakak...!! Bolehla ibuuu"
erkkkk.. dan aku cuma mampu berkata..
"mm .. kakak , kat sekolah cikgu tak bagi adik minum susu.. nanti adik nangis nangis.. tunggu adik besar yek.."
mmm tapi Hasya tetap dengan idea bernasnya
"tapi adik kan dah besar..?
hmm.. aku cuma mampu tersengih melayan karenah kakak yang makin pandai ni..

Cuti2 di Tiara Beach Resort PD

















Really miss pd..

Friday, April 17, 2009

Hasya yang manja..

'Ibu... dah lama kakak tak baring atas peha ibu..'
"ermm?" kataku kehairanan..

"yela.. dah lama kakak tak baring atas peha ibu..'
'ok.. jom.. saayang kakak..'

Hasya pun meletakkan bantal kesayangannya atas peha ku dan terus baring sambil minum susu dugronya.. hmm manja anak ibu ni.. dah besar rupanya. Ibu pun dah lupa kali terkahir aku memanjakan dan mendodoikan tidurnya..

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini