Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, July 2, 2009

Siti Nurhaliza

Mmmm .... aku rasa aku dah angau nk tgk konsert SATU siti ni. Aku bukanla fanatik gila kat dia. Aku tak pernah beli dan tak pernah ada koleksi CD ker, kaset ker ape2laa berkaitan siti ni. Tapi dalam2 org duk mengutuk dia, termasuklah aku kadang2.. hehee aku tetap suka dia. Aku cukup minat dia. Duluu aku amat suka lagu ni.. purnama merindu. Masa ni aku tengah study kt UKM, duduk rumah sewa kat kajang.. sakanla aku menghafal lagu dia ni

Pastu aku suka dengan lagu ni.. Cahaya Cinta. Bila aku stress giler, depress ker, sedih ker, rindu ker, marah ker, sakit hati ker, aper2 ker yg berkaitan tu.. pasti semuanya hilang tak kala aku terdengar lagu ni. Pernah sekali tu, aku baru balik workshop dari UTM KL, penatnyer badan, dahla tensen keje tak reda lagi.. tetiba terdengar lagu ni... husshhhh lentok aku.. terus tersenyum. Kuat betul penangan lagu ni.

Pastu sejak lagu Wanita mula glamer.. aku pun mula la sibukkan diri cari lagu ni. Puas aku suruh kawan download lagu ni. Kalau nak tahu, dalam lappy aku ni hanya ada lagu ni dan lagu Lelaki ini sahaja... sebab aku bukan kaki simpan lagu heheee .


Mmmmmm.... kalaula ada sesape yang teringin nak kasi hadiah kat aku, hadiah hari jadi ker , hadiah periksa ker, hadiah rindu ker oppss ade ker org nak bg.. hadiah persahabatan ker, hadiah untuk Hasya dan Amna ker atau ape2 hadiah jerla.. tak payah pening2 kepala. Beli jer CD siti yang ada lagu cahaya cinta or wanita or yg paling aku suka sekali mestila VCD konsert SATU siti coming soon ni.. ushhhh aku sayanggg kat sape2 yg nak bg hadiah ni. Tapi sape yang nak bagi ni..


Dulukan... dulu2la.. ada org tu suka beli or pinjamkan tape2 cerita best untuk kami tgk kat kg. Dulu cerita famous.. sembilu, tragedi oktober, senario dan mcm2 lg la.. Org tu kan suka belikan aku hadiah. Baju raya, belanja aku makan, bawak aku g jln2.. tapi, sekarang ni dia... mmmm mesti mmmm... ntahler.. Kalaula dia yg bagi CD ni kat aku, mestila aku org yg paling gumbira di dunia ni.. tapi..


Tapi kan.. nak mintak kat sape belikan hadiah ni.. Takkanla aku beli hadiahkan untuk diri sendiri. Kan aku dah kata, aku tak pernah beli benda2 ni. Dear... belilah satu for me...yekkkk.. or you all pembaca blog ni.. sebagai hadiah perkenalan.. dahla tgk blog aku free ajer, dahla aku tak tau sape yg baca blog ni kecuali 2-3 org yg beri komen tu jerkkk

Heheheee plssss .. aku dah kemaruk nak dengar lagu Siti ni.. hahahaaaa

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini