Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 4, 2010

kuih tuuu

terasa nak makan tepung kapur..!! nyum2 nyumm
dh bertahun rasenya tak jamah kuih tu
tiap ari aku boleh beli kt warong je ..
tapi aku tak nak yang tuuu
aku nak special punye!
made in Manir.. heheee
terbest in the world!
tiada bandingan
aku akan makan.. makan.. makan... sampai la habis
tapi mungkin air tangannya dah penat
fikirannya bercelaru
mindanya kacau
hatinya penuh tompok2 duka
simpati..

semoga air tangannya
sudi menyuapkan untukku
takkala sinar kembali menjelma
lukanya sembuh
tiada dompok2 lagi

hadirlah .. dalam jiwanya
dah lama dia menangis
since 1988

1 comment:

#5 said...

Kueh tu? i dah selalu buat..dah nak pakar kut. since 2001/2002 kat taman sri pulau, skudai. kueh serawa telur pun i pandai. sekaya je xtest lg. may be, tu lah rizki bg yg full time duk rumah for 18thn. yg duduk hostel, ada rizki masing2 ye. Air tangan bonda?...xterurai kasih sayangnya. xterbanding cintanya. kadang2 rasa berslah & rugi lak mintak bonda xbuat milo pg2 ms form4 form5 atas alasan air panas. skrg ni, apa bonda bg, semua telan. kalau di izin Allah, xmau kate 'tak' sampai bile2...





(kecuali sayur :)hehe )

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini