Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, March 23, 2010

Final exam

Dis week.. final exam bermula..
Doakan kami sume berjaya
doakan aku dapat anugerah dekan..
walaupun kali ni papernya agak sempoi tp soo tough!

ada 4 hari setengah lagi
fuhhhhhhh byk lg lom baca ni..

Wednesday, March 17, 2010

Today..

Setelah sekian lama .. bertahun lamanye hasrat dipendam.. akhirnya aku berjaya to do it today..
tak susah sebenarnya, cuma quite difficult in terms of ... tak reti nk cakap

anyway.. agaian.. same as i did it dis monin..
just to wish

Happy Birthday to You.. my one n de only!
Semoga apa yang dicapai hari ini, berkekalan selamanya.
dan mencapai kebahagian sebenar yang dicari.

Aminn
We Luv YOU

Tuesday, March 16, 2010

Lalalaaa

Lalalaalaaa
hati berbunga riang..
pabila assignment dh siap
tapi baru siap 1
ada lagi 4 yg perlu disiapkan tuk kelas minggu nii
fuhhhh 5 asgnmt for this week!!

ape2.. it must be a reward..
mmm ape yerk.. nak g pantai .. hasya demam
mmm.. nak buat aper yek...?
any idea..?
haaaa masak lempeng specel hasya.. mesti dia suka!
okeh,, caiyok

Thursday, March 11, 2010

Dear my lovely students

Aku betul2 sibuk.. between kerja n assignmnet yg perlu disiapkan.

Dan aku tau.. ada beberapa student yang perlukan belaian manja.. or special treatment dariku. Ada yang minta face-to-face discussion. Ada yang nak buat perbincangan untuk semua latihan dan soalan peperikasaan akhir tahun2 lepas.

Semuanya aku jawab dengan alasan yang kurasakan sangat logik.
"Saya akan bincang semua latihan yang diberi. akan reschedule semua kelas yang terpaksa dibatalkan kerana cuti tahunan, akan buat beberapa kuiz dan ujian, akan pulangkan semua markah dan kertas kuiz yang belum dipulangkan (sebenarnya tak tanda pun lagi..). Saya janji akan tunaikan semua janji saya ini terutamanya untuk kelas ganti"

untuk beberapa kelas, aku berterus terang jer..
"saya mintak maaf banyak2 sebab tak dapat nk ganti kelas yg banyak cancel, bla.. bla.. (cam kt atas..) sbb saya tak dapat nak focus on your test preparation n so on.. sbbnya saya akan ada final exam pada.... Jadi saya janji, lepas my final exam. sy akan tunaikan everything janji2 sy. Saya amat mengalu2kan sesape yg nak buat date dgn saya."

Alhamdulillah. ramai yang memahami. tapi, kadang terasa bersalah. Seperti mengutamakan study lebih dari tanggujawab sebagai pensyarah.

Insyaallah. aku akan tunaikan semuanya. Aku takkan abaikan mereka2 yang amat memerlukan aku.. dengan izin Allah jua.

Wednesday, March 3, 2010

Climax

lg 2 minggu Final Exam bermula.. banyak asignmnet perlu disiapkan. Minggu dpn pula ada internal audit ofis.. , ada test tuk budak2.. tensen tull

for my personnel reminder!
1. marking bberapa quiz yg tak siap marking lg
2. prepare 4 set soklan test 2 minggu dpn
3. marking soklan test 2 ni .. for sure lepas final
4. teaching plan.. dh siap
5. unit graduat.. kena settlekan application budak2 tuk grad dis week

Uitm
1. Assignment individu CG - Human governance Vs Corporate Governance
2. Group assignmnet CG- 4 articles
3. CSR- mamee n Coca Cola .. ingatkan present jer, rupanyer write up juga.. huhu
4. Tax- electronix tax- grup
5. Indivd tax ??
6. Final exam tax- 21 mac
7. Final exam CG & Advanced Accoun 27 Mac..

tensennnnnn
rasa mcm nk nangis... tp tak boleh, kena kuat!
Boleh tak nk minta mc 2 minggu..??????
semuanya tiba serentak dlm satu masa
Climax!

betullaa.. after 10 weeks kelas.. i need vacation! tp tak sempat daaaaaa

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini