Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, March 11, 2010

Dear my lovely students

Aku betul2 sibuk.. between kerja n assignmnet yg perlu disiapkan.

Dan aku tau.. ada beberapa student yang perlukan belaian manja.. or special treatment dariku. Ada yang minta face-to-face discussion. Ada yang nak buat perbincangan untuk semua latihan dan soalan peperikasaan akhir tahun2 lepas.

Semuanya aku jawab dengan alasan yang kurasakan sangat logik.
"Saya akan bincang semua latihan yang diberi. akan reschedule semua kelas yang terpaksa dibatalkan kerana cuti tahunan, akan buat beberapa kuiz dan ujian, akan pulangkan semua markah dan kertas kuiz yang belum dipulangkan (sebenarnya tak tanda pun lagi..). Saya janji akan tunaikan semua janji saya ini terutamanya untuk kelas ganti"

untuk beberapa kelas, aku berterus terang jer..
"saya mintak maaf banyak2 sebab tak dapat nk ganti kelas yg banyak cancel, bla.. bla.. (cam kt atas..) sbb saya tak dapat nak focus on your test preparation n so on.. sbbnya saya akan ada final exam pada.... Jadi saya janji, lepas my final exam. sy akan tunaikan everything janji2 sy. Saya amat mengalu2kan sesape yg nak buat date dgn saya."

Alhamdulillah. ramai yang memahami. tapi, kadang terasa bersalah. Seperti mengutamakan study lebih dari tanggujawab sebagai pensyarah.

Insyaallah. aku akan tunaikan semuanya. Aku takkan abaikan mereka2 yang amat memerlukan aku.. dengan izin Allah jua.

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini