Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, April 21, 2010

rasa rindu

aku rindu..

rinduuu

cepatla masa berlalu...

My great student!

I'm sooo proud of her.

Dia hebat. Result cun melecun. 100 marks tu dalam tangan jerk. Aku sangat hepi bila dia dapat less than 100. biasanya paling teruk pun 90+. hepi maksudku .. ada lagi yang dia perlu belajar dariku, ada lagi kekurangan yang dia perlu tingkatkan. Ape pun, mestila aku sangat bangga bila dapat full marks dan selalu dapat hadiah best students dari pelajar yang failed. Congrate dear!

Aku cuba mengenali pelajar ni lebih dekat. aku cuba kenali background dia...her life, frens, family, frenship n.. little bit about her life as a 18 yrs girl n as a students.

Monday, April 19, 2010

video kol

so.. bila dua2 dah ada intenet, ape lagi.. tak main daa tipon. video kut skype terus. online!
chewahh.. dan aku dah mula melalut main intenet jerk. keje skolah tak buat

opsss ahad ni ada test
ahad ni juga ada pertandingan pakaian beragam hasya.
uhuuu tak dapat nak join hasya .. tengok dia bergaya ngan imad.. opss bukan izad ye kakak

esok perlu :
1. submit surat to boss...
2. cari baju untuk pakaian beragam hasya
3. kol zila pasal kelas minggu lepas
4. selak2 nota tuk test ahad tau!

semoga dipermudahkan semua urusanku

New broadband!

Yes.. alhamd. dah dapat broadband baru.. dah boleh online, anytime, anywhere..

hehe.. semalam tak g class uitm gara2 tak larat, lenguh badan, lemah badan, macam nak demam tapi tak badan tak panas, sakit tekak dan seangkatan dengannya.
balik dari gambang water park.. badan dah mula rasa semacam. malam tu.. mak aii.. tak daya nak bangun.. sampaila pagi ahad.. melepak jer keje aku. sib baik budak2 tak meragam sangat

so, petang semalam dah mula gagahkan diri.. jemur baju, masak meggi, panaskan keropok lekor dalam microwave.. pastu makan.. pastu baring lagi.. pastu bangun mandi.. masak nasi, goreng ikan, goreng sotong, masak kicap ikan.. makan..

mmm.. kalau layan satu hari mau aku baring jer nih... lagi penat tak berdaya badan aku nih. so kami pun berjalan2 ke mega mall .. ada PC Fair! ada pulak promosi broadband.. yang memang aku nanti2kan .. yelah nak guna untuk buat thesis nanti. amoi tu kate, malam ni terus bleh guna.
cissss.. ape daa.. dari malam tadi, pagi tadi.. mane ada dapat.. caittt tengahari baru dapat line..

cam biasa, mesti ada orang yang nak join skali. so, Dear dapat satu, sempena FIFA Cup, (broadband, bola n pen drive kasut bola) n aku nyer satu .. (yang biasa jer.. coz tak minat bola). tapi pen drive kasut tu.. aku sapu dulu.. hehe..

so, semalam, tangkap broadband 2, pen drive brand Pen Drive 4G.. pastu shoping barang dapo kat EC Mall.. pastu.. barulah badan mula rase ok

camtula aku.. senang jer nak cari ubat mujarab. jalan2, window shopping, beli something for motivated my self.. then okla.. insy.

ok.. dah ada brodband ni... senang sket nak main tenet..

see u.. by

Thursday, April 15, 2010

Tired..

Bila idea mencurah2 tuk tulis dlm blog, laptop pula takde depan mata..
bila laptop dah ada depan mata.. idea ntah ke mana.. keje jek yang nampak
huuuuuuuuu
sorry.. lama tak update.

sekarang ni. lagi 10 minit nak balik
badan rasa sungguh penat.. tak larat..
ntahla.. kenapa..
ada somebody eat my energy ker..
hahaa..
jeng jengg..
okla.. rasenya nak shut down pc dah..
walaupun ada lg 9 minit
otak tak leh pk daaa
tangan pun tak l a r a t nak taip daaaaa
mata pun kena relax jap..
nanti.. ai update lg yer
chaiyokkkk
salam

Wednesday, April 7, 2010

Entry CINTA..

CINTA

Setelah tamat peperiksaan untuk 3 paper minggu lepas, maka tinggal satu paper jer lg yang perlu dihabiskan bg program master ni. InsyaAllah. Doakan yang terbaik untukku yer. Cuna berbaki 1 paper dan peperiksaan akhir pada 9 May nanti.

Maka bermula sesi berpoya2 aku dengan family tercinta.

HASYA..
Semalam, kata Hasya..

"Ibu, kakak kena denda berdiri dalam kelas semalam sbb tak bawa buku latihan kat sekolah."
alahai.. kesian dia. Tahun ni, dia dah mula kena buat latihan kat rumah.. yang simple2 jerla.. tapi oleh kerana bz nya ibu dia ni, maka aku selalu lupa nak tanya pasal latihan ni. Tetiba jer aku akan tengok dia duk sibuk buat latihan atau tanya aku cara menjawab. Huhuu nasih baik anakku ni tersangat rajin .. tak perlu disuruh..

dan aku mula rasakan perasaan cintaku pada Hasya.. sungguh mendalam. aku mula rasakan keinginannku untuk lebih mengambil berat perihal sekolah dan pelukanku untuknya.. makin utuh

AMNA

mmm.. aritu dia merajuk tak nak kawan ngan ibu.. aku paham.. sbb salah aku jugak .. seminggu tinggalkan dia sebab nak final exam. tapi sekarang ni, dia dah tak merajuk. dia akan tolong ibu jemur baju, basuh cawan, lipat baju, teman main, teman sembang.. dan yang paling penting adalah ..

"malam ni Anna nak tido dengan sape" "mmm anna nak tido ngann.. aaaa ibu'.. lalu aku pun tersengih bangga kat abah amna
"malam ni Anna nak tido peluk sape?" "mmm anna nakkkk pelokkkk IBU laaaaaa" lalu aku pun menjerit gembira sambil menjeling abah Amna tanda aku menang... hooreeyyy

itu tandanya Amna dah cintakan aku .. yessss alhamdulillah

My DEAR

mmm.. heheee malu ...(blushing muka i..)

dah lama kami (aku kut..) tak keluar same2..sambil menikmati keindahan waktu malam.. bersama hati yang kosong.. tak fikir pasal kerja, takde bercelaru ingatkan assingment or presentation yg tak siap2 lagi...

Isnin, fikiranku kosong jer .. kami ke Mega Mall.. menikmati special dinner di Pizza Hut (of course my favourite).. dengan ditemani gelagat puteri2 kami.. so enjoy..

dan yang paling specialnya..

kami sempat jalan sambil pegang2 tangan, kakak pegang tanganku, aku pegang tangan Dear, Dear pegang tangan Anna .. macam 4 serangkai..
dan yang paling bestnya mesti aku rasa sungguh istimewa..

dah lama tak jalan pegang2 tangan mcm zaman bercinta mula2 kawin dulu..
aku rasa mcm aku baru bercinta.. hihik .. malu...
syok.. ada orang sayang kita.. pegang tangan kita.. hihii...
hehe dan mcm orang bercinta la..
Dear pegang erat tanganku..
haha.. stoppp

Aku bahagia
Aku CINTA my Dear, Amna dan Hasya..
Aku rindu keluarga di kampung..!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini