Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, April 19, 2010

New broadband!

Yes.. alhamd. dah dapat broadband baru.. dah boleh online, anytime, anywhere..

hehe.. semalam tak g class uitm gara2 tak larat, lenguh badan, lemah badan, macam nak demam tapi tak badan tak panas, sakit tekak dan seangkatan dengannya.
balik dari gambang water park.. badan dah mula rasa semacam. malam tu.. mak aii.. tak daya nak bangun.. sampaila pagi ahad.. melepak jer keje aku. sib baik budak2 tak meragam sangat

so, petang semalam dah mula gagahkan diri.. jemur baju, masak meggi, panaskan keropok lekor dalam microwave.. pastu makan.. pastu baring lagi.. pastu bangun mandi.. masak nasi, goreng ikan, goreng sotong, masak kicap ikan.. makan..

mmm.. kalau layan satu hari mau aku baring jer nih... lagi penat tak berdaya badan aku nih. so kami pun berjalan2 ke mega mall .. ada PC Fair! ada pulak promosi broadband.. yang memang aku nanti2kan .. yelah nak guna untuk buat thesis nanti. amoi tu kate, malam ni terus bleh guna.
cissss.. ape daa.. dari malam tadi, pagi tadi.. mane ada dapat.. caittt tengahari baru dapat line..

cam biasa, mesti ada orang yang nak join skali. so, Dear dapat satu, sempena FIFA Cup, (broadband, bola n pen drive kasut bola) n aku nyer satu .. (yang biasa jer.. coz tak minat bola). tapi pen drive kasut tu.. aku sapu dulu.. hehe..

so, semalam, tangkap broadband 2, pen drive brand Pen Drive 4G.. pastu shoping barang dapo kat EC Mall.. pastu.. barulah badan mula rase ok

camtula aku.. senang jer nak cari ubat mujarab. jalan2, window shopping, beli something for motivated my self.. then okla.. insy.

ok.. dah ada brodband ni... senang sket nak main tenet..

see u.. by

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini