Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, May 27, 2010

Emo

pagi ni.. emosiku terganggu.. sangat beremosi.. hati rasa pilu, sayu..ohhhh ya Allah

1. Sejak 2-3 hari ni, aku sentiasa teringatkan arwah Hj Abdullah. Arwah baru meninggalkanku selama 5 hari. Kali terakhir aku berjumpanya di hospital seminggu sebelum beliau menghembuskan nafasnya yang terakhir. Berita kematiannya ku terima ketika aku baru sampai untuk shoping2 di Sogo KL..

Aku terima berita kematiannya dengan tenang. Aku redha.. tambahan keadaannya yang sungguh uzur ketika itu.

Tapi, makin aku redha.. makin aku merinduinya.
Ketika aku mendapat semula kasih sayang dari seorang yang lagak seorang ayah bagiku.. dia meninggalkanku dengan beberapa pesanan. Rupanya itulah amanat terakhirnya..

Tenangkanlah dia di sana Ya Allah.
Juga tenangkanla hatiku

2. Pagi ni aku melihat seorang pakcik tua yang cacat sebelah kaki, menunggang motosikal beroda 3. Hatiku tersentuh.. pilu

Azamku hari ini adalah :
1. Dapatkan idea untuk proposal thesis untuk Dr Faizah
2. Dapatkan LR dan method
2. At least ada beberapa content dalam proposal

Aku berada di library Ikip 3
Aku ingin menyendiri hari ni
Aku ingin menumpukan sepenuh tumpuanku untuk proposal
At least aku dah decide variable, n framework

Bagilah ketenangan untukku
Bagilah idea yang mencurah2
semuanya perlu selesai selewatnya minggu depan

FOCUS ARTINI!!

1 comment:

hani said...

Akak, pernah ternampak akak kat uitm, terasa mcm pernah kulihat, baca blog br terbaca yg akak sama matriks dgn saya di KMS...salam perkenalan...sbb sy tgh stay up nak buat proposal utk thesis ..akak buat part time kan masters? cepatnye next sem (July 2010)dah start thesis ke? mcm full time je..actually start bile?...

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini