Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, May 19, 2010

Invigillate

Semalam.. Kali ke-2 aku kena jadi invigillator

hampir 3 jam.. memang boring, ngantuk, penat,,
macam2 ragam studen dalam dewan exam
ada yang sempat tidooo.. hu yoooo penat study ker
ada yang tak putus2 angkat tangan mintak kertas. penat aku gi anto kertas
ada sorang tu.. duk tunduk2 bawah meja.. aku intai tengok dari jauh.. mak aiii rupenya duk cabut bulu kaki. adussss sempat lagi tuuuu
ada yang tekun jawab.. bagus2!

dan masa duk boring2 tula.. aku perasan..
pesen rambut muda2 skrg ni..
rambut pacak!!
pacak2. ramai sungguh yang buat pesen ni
ada yang pacak setinggi rambut trojan
lagi tinggi pun ada
hushhh aku lom ada anak jantan.

dan aku juga sempat duk perati student2ku yang cun melecun
mestila.. si lisa, syikin,
yang comel2.. radiah, saadiah, ikmar dan yang aku tak kenal
pelajar yang sangattt hensem.. n macho kut
helmi, shahrul n shah. & beberapa orang lagi..
sib baik takde si naim hensem.. memang dia hensem ehemm... arap2 dia tak tau blog aku
rasenya tak ada visitor dari kuantan.. so takdela mereka2 ni kut

aku jugak sibuk duk intai2 jawapan si zetty.. pelajar yg hebat
tekun jer dia

juga vijay si CBS

gud luck sume pelajar2ku.
arini n esok boleh fokus untuk FA2 pulak yer

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini