Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, June 27, 2010

psiko kol

mmm.. aku selalu nasihatkan kwn aku untuk buat psiko kol
means.. kita berbisik or bercakap pd hati kita tentang apa yg kita nak dia buat
contohnyer.. kita nak dia tipon kita..
so wish or berbisikla....tiponla aku.. tiponla akuu
sometimes it's work for me

so kalu ini
aku nak berbisik
eh bukan
nak bagitau satu blog
yg aku nak dia respon kt proposal aku
please Dr..
please sangat
respon samada emel or msg or tipon aku
aku dh beberapa kali inform kt dia pasak proposal aku nih
ishh... tak jalan la keje kalau proposal lom approve

Dr..
please do worry as what i am
please do cooperate as what u promise
please respon as soon as possible
kalu boleh selewat2nya mlm ni juga
sbb esok Dr dah mula bz smula..

Dr..
please guide my way
i really need ur help and advise or comment

Dr,,

malam ni feel free for me yek
malam ni kol me yek
baru kol 8.30
tipon kul 12 mlm pun takpe
i'll open my eyes

Really need it

----------------------------------------

hopefully it's work!!
psiko call
aminnnnnnnnnnnnnn

Saturday, June 26, 2010

mmmm sila tiup lilin bagi yang berkenaan

tak puas hati..
lom masuk geng2 30+ lagi rupenya dia niii
takpe.. tunggu taun depan
tengok samada dia manage to be budak skolah smula, ngajo budak skolah or join Sam d fireman..
ha haaa.. aku teringin nok tengok dia as a Sam d fireman..
mesti muat smula suite kuda
mesti sama cam gambo dlm frame kt umah dia tuuu
dan mesti hasya n amna akan tanyee soalan cepu mas..
teka laaa soklan apa
hahahaaaaaa

anyway ... just to wish (not WRC944 aaaa)
happy birtday
what ever numbet it is
it's just a number from 0-9
but u r still no 5
kecik jerr
walaupun hakikatnye tak samaaaaa
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mane gambo hadiahhhhhhh

AND
we luv u... really
as no.5.
in between of 1-6

---------------------------------

sory.. merapu jer... pening daaa.... penuh... full... beku...........

Please pray 4 me!

Aku bersungguh.. tp dia pulak bz manjang..
aku dah settle part aku.. dia pulak kate 'will let u know..

tp aku dah bazirkan masa tunggu dia ni..
plss doakanla sume..
supaya dia paham bahawa masa aku sangat sangaat berharga kala ini
doakanla juga semoga dia bersungguh2 bantu aku guna masa emasku ni..

doa yerrrrrkk

thanks all

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini