Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, August 16, 2010

Puasa ke-6

Alhamdulillah Hasya puasa penuh untuk kali pertama hari ni..

ohh BONDA..

time2 kritikal ni mesti ingat dia..
tinggal lg 13 hari untuk siapkan collect data.
pastu 2 minggu for essay n analysis
ohh... lg 13 ari.. sempat ker..???

time2 ni jugala.. aku akan sentiasa teringat impian aku suatu hari nanti
angan2 indahku
aku nak BONDA ada dalam dewan.. macam suatu waktu dulu..
dia mengiringiku ke atas pentas dengan pandangan dan mata hatinya
dia akan sentiasa bersamaku di dalam dewan
dari masa perarakan menuju ke tempat duduk .. hinggalah selesai anugerah
dia mesti ada.. InsyaAllah
dia amat pentingku
dialah yang bersamaku dari kecil, hantarku ke Seremban, UKM, dan kali ni InsyaAllah ke UiTM
bagiku kasih dan pengorbanannya tak pernah berhenti

aku juga membuat angan2 indah untuknya
dia akan diterbangkan khas
untuk hadir ke majlis ku
tak perlu lagi menaiki kereta .. merentasi desa menghirup udara highway
kali ni bleh lambai tangan dari udara ye

argh.. indahnye angan2
untuk mencapainye, aku perlu terus berusaha!
yes.. penuhilah impianku ini Ya Allah

Doakanlah yang terbaik untuk kami

Thursday, August 12, 2010

Ramadhan

Puasa Day 1

Hasya.. minum susu kul 7 pagi.. dia kata nak pose. aku suh dia pose half day jer. dia kate nak pose sampai mkn petang jer. amik skolah pose lg rupanya.. bagus2! dia ajak g bazar ramadhan.. nak berbuka ngan cendol dan satay katenya..

balik umah.. 6.20 kut.. dia mula kata dahaga.. nak air.. last2 abahnye kasi berbuka.. takpela dah bagus lebih dari half day pose

puasa day 2..

kejutkan saho.. dia cuma order susu.. pastu tido semula.. hopefuly arini pose penuh ye ..

Monday, August 9, 2010

mmm

sori.. dah lama juga nk cerita pasal ni.. just nak share between husband n wife hehe.. jgn gelak or feel apa2 yek.. kalu nyampah tak yah baca

mm.. mungkin aku suka lepak ngan Dia bila duk tengok tv. tak kirala.. kalau dia tengok bola ke.. kartun ke.. ape2 je. mybe juga sebab aku ada banyak masa lapang now

hehe.. tabiat aku ialah.. aku suka tido bawah ketiak Dia.. hahaha.. lawak kan.. dari dulu sampai sekarang.. aku suka camtu.. rasa selamat. disayangi.. dan yang penting.. hehe mestila rasa dimanjakan..

so.. betulla pasal cerita yang anak2 suka tido bawah ketiak mak dia kan.. memang best! cuma anak2 aku tak tido bawah ketiak aku.. sebab ketiak aku takde.. hahaa.. pepaham je la ye..


ok dh 5.24 pm
nak balik da...
calo!

Hasya n Amna

Dah lama nak update pasal si 2 beradik my princess nie..

hasya
wahh lancar baca buku. semua cikgu terkejut tengok dia dah boleh baca buku.
kakak juga dah tido kat bilik sendiri.. sorang2.. dia kemas bilik dia cantik2.. kemas.. wah.. seperti yg kami janji, kalau berjaya tido 5 malam, kami akan belikan lampu tido..
dan sekarang dah lebih seminggu dia tido.. dah ada lampu tido yang dijanjikan,, dan bilik sangat kemas, cantik ! bangga aku dengan anak dara ni
kakak juga dah tak minum botol. minum gelas je katanye.. bagus2!
semuanya atas inisiatif diri dia sendiri
kami tak ajar dia baca buku, tak ajar tido sendiri dan tak suruh pun berenti minum susu dalam botol..

amna
suka bergaduh ngan kakak, suka merajuk, pandai nyanyi, pandai sembang cam org tua..
tp cam biasa.. mesti akan rindu amna lebih dari kakak
nape ye

New semester begin

Yes.. dah start semester baru setelah hampir 3 bulan cuti mengajar.. so today start giving lecture.. jumpa semula student2 kesayangang..

selamat datang semester baru
selamat berjuang semula student2 kebanggaanku semua..

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini