Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, August 9, 2010

Hasya n Amna

Dah lama nak update pasal si 2 beradik my princess nie..

hasya
wahh lancar baca buku. semua cikgu terkejut tengok dia dah boleh baca buku.
kakak juga dah tido kat bilik sendiri.. sorang2.. dia kemas bilik dia cantik2.. kemas.. wah.. seperti yg kami janji, kalau berjaya tido 5 malam, kami akan belikan lampu tido..
dan sekarang dah lebih seminggu dia tido.. dah ada lampu tido yang dijanjikan,, dan bilik sangat kemas, cantik ! bangga aku dengan anak dara ni
kakak juga dah tak minum botol. minum gelas je katanye.. bagus2!
semuanya atas inisiatif diri dia sendiri
kami tak ajar dia baca buku, tak ajar tido sendiri dan tak suruh pun berenti minum susu dalam botol..

amna
suka bergaduh ngan kakak, suka merajuk, pandai nyanyi, pandai sembang cam org tua..
tp cam biasa.. mesti akan rindu amna lebih dari kakak
nape ye

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini