Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, September 29, 2010

u shuld come n enjoyyyyyyyyy it!
















rumahku cantik

aku suka rumah aku skrg.. dah cantik..
ada pondok cantik
laman indah
dan kabinet baru...
nanti upload gambo k!

workload!

wehh.. tolonglaa pk orang lain jg. adakah benefit dia akan sampai pd si polan tu..? tak ke mananyer.. diorg tak pernah hargai apa yg kita dh buat selama ni..


haishhh.. sorry tak yah baca sape2 yg rase nyampah.. aku dah lama tak kuasa nk wat extra job tanpa recognition ni.. bukan aku nak ganjaran tapi penghargaan jer.. susah sgt ker

-telah diedit smula-

windu..

arini mc.. sakit perut.. cirit. mmmmm... boringnyer.. malas nk buka kitab, malas nk buka lappy.. nengok tv jer yg ntah aper2 cite astro ni

dan kala ni la baru aku perasan...... windunyer kt dia.. agaknyer mcm ni lah dia rasa ms dia free wekend or free lepak2 kt umah tp masa tu lah time aku bz ke s. alam or aku bz wat asgmnent.. or bz takde kt umah manjang... mesti dia rasa kosong cam aku rasa sekarang ni kan.........

oooohhh sorry my dear.. baru aku mengerti erti rindu!

Wednesday, September 22, 2010

2

dia kali ke-2.. semoga berjaya kali ni.. berjaya tuk hilangkan dejavu tu......

dia tu pun kali ke-2 gok.. macam dejavu gok.. tp lain sket... moga pengakhirannya pun lain gok..tapi nape?
moga tercapaila sudah impian tinggi menggunung tu.. tapi agaian.. nape dan untuk apa? kepuasan diri kah .. ?
please refer to Maslow's Theory.. not mat slow keh!

anyway best of luck to both of u! opss.. me too k

sunyi

5 hari beraya dan dipenuhi suara2 keliling.. penuh.. bingit, riuh,
being respond and responds tuk aper2 jer.
hangat, syok..

tapi lepas tu...
sunyi...
cuma aku, Dear.. dia dan dia jer kt rumah...
argghhhh sunyinyerr

datangla rumah kami pula yer
rasa macam tiba2 jer hilang....
semua.. hilang sekaligus!

matured?

arghh.. pedulikan apa kata orang
yang penting pesanan tu sama dan sampai!

whatever it is.. our family is no. 1! not your family.. but our family!

ada pahammmmmmmm
aku dah lama paham dan akan terus berusaha untuk paham
tapi...........
pahamkah dan ingatkah dia?

nekad?

tinggal lagi 11 hari.. konfirm .. nekad! Dear pun dah tau pasal ni dan fully supported!
jadi.. harapnyer.. ini yang terbaik untuk aku dan kami!
semoga masih cerah jalan2 kt depan..
dan moga bos2 sume.. dapat memahami ye bosss! u've done n through this a years agoo kan kan..

Ya Allah.. permudahkanlah urusan kami seterusnya..
semoga ada hikmah di sebalik kurniaan mu semua ini

dia.. kecewa..?

mmm.. setelah berdebar2 semalaman.. dan menunggu dengan penuh suspens.. akhirnya ... dia kecewa hehee.. sory dear!

aku...? kecewa pun tak.. bersyukur pun tak.. biasa2 jer.. aku tak mengharap dan tak berharap..

tapi selepas hampir 8 jam ni.. aku rasa sedikit kecewa mybe.. mmmm...
lagipun not under our planning.. suka2 jer kan... kan...

try agaian k.. bukannya dah game over pun.. hihihi.. sib baik kakak tak tau pasal ni

Hantu lagi

seperti biasa .. setahun sekali hantu tu datang lagi.. kali ni lepas raya jeng2.. dan tika ni dia sedang dihiburkan oleh bos2 kami.. tak taulah sape lg yang perlu menghiburkan mereka

aku dah cuba yg terbaik dan termampu..
semoga dia dijauhkan dari kami sumee.. hahaa!

Saturday, September 4, 2010

Syahdu..

raya lagi beberapa hari..
lagu raya makin rancak
dan tahun ni aku syahdu
tak dapat beraya bersamanya..
dia dah kembali bersama cintanya..
menurut jejak isteri tercintanya menemui Ilahi..

dan aku ..
terasa kasihnya kembali suatu ketika dulu
aku ingat kasih ikhlasnya padaku..
tapi redhalah wahai hati..
itu semua ketentuan yang telah ditakdirkanNya

aku takde ayah.. dijemput ilahi ketika kecilku
diala.. pengganti ayahku
aku membesar dengan didikannya..
aku diasuh di Asdafa
aku disanjung dan dipuji seperti anak kesayangannya
aku ditatang sepenuh kasihnya
aku suka tak kala tudung kepalaku diusap lembut
membelaiku dan menyayangiku sepenuhnya
tanda kasihnya pengganti abah

maka.. hilangnya dia.. hilangla sudah pengikat kasih sayang kami di Asdafa
..
memang aku syahdu
aku akan mengelak dari lagu raya
...
tapi makin kerap yg aku dengar .. sepanjang perjalanan ke opis..

al fatihah

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini