Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, January 10, 2011

ana raffali






setelah beberapa tahun tak tengok AJL, smlm aku layan abis.. haha. my housmate a.k.a rumate terpaksa lepak ngan member unt layan manU sorry dear. bebudak pula aku suh mereka2 main dlm bilik. kalau tak bising bebeno suara diorg .. duk gelak, jerit2, diskus ape2 ntah.. so leh la ku layan penuh perasan kali ni ngeh ngeh

okla.. not badla persembahan mlm td. cuma mcm sume artis lumba2 nk wat magic jerk. ada jer thrill nyer. pengacara lak ape2 jer merapu merapan buat lawak. why don diorang ni ceritakan or war2kan kehebatan laguu 2 ke, sejarah or sumthing special pasal artis ke, or pasal sejarah2 kemenangan lagu ker. ini tak.. duk merendah2kan level english orang tu la, cara org bercakap lah.. haishhh

yg penting.. aku byk ketinggalan dlm industri lagu ni rupanya

aku baru tau.. rupanya

1. lagu berlari tu lagu tomok. mati2 selama ni aku ingatkan lagu faizal tahir

2. si sharir n adira tu bekas peserta af ekk?? juara n naib juara.. ye ker? sungguh aku dok tau

3. lagu meet uncle hussein tu nama dia drama king.. haha. lawak tajuk cm raja lawak.. or aku yg lawak dok tau.

4. ooohh.. ini rupenya lagu kecoh2 tajuk sofea jane. dan ni rupanye lagu dia.. aduss aku baru tau

5. lagu xtravaganza? x tau pun lg ni glamer rupenya

6. hujan? aku tau noh n mizz nina n hujan jer. lagu dia aku tarak tau wooooo



dan aku tak tau pun rupanya..

1. ada kumpulan nama api

ape pun aku suka yang ni

1. lagu selamat malam... mmg lama dah aku suka lagu ni. dan aku suka persembahan nurkhiriah dlm lagu ni.. so sweett

2. lagu hafis noktah cinta mmg berhantu.. mmg aku sukaaa sangat. show dia pun best

3. ana raffali.. suka suka suka.. comell sangat

4. opening mmg best. meletup letup!! tambah2 ngan m.nasir yg dh lama aku x tgk kt pentas. hebat allll!!

yg kurang suka
1. napela si ana raffali tu nyanyi dlm sangkar.? x feel langsung aku tengok
2. adira? pening aku tengok .. belit2 kain
3. yuna.. frust tengok performance. duduk jer main piano. taula ko nk tunjuk kehebatan main piano. tp ni bukan pertandingan main piano.. juara lagu kenala tunjuk kehebatan lagu dan nyanyiannyaa tauu
4. ct yg ku suka .. tp dh overshadow kehebatan peserta. sib baik last performance

yg dah kusangka
1. faizal tahir mesti ada gimik lebih2. tp kesian tetap tak menang

yg pasti..
lagu ana raffali mmg best!! tapi performance x best, suara kurengg, yg lg tak best tu perform balik besi huuuu dok hebat langsung

anda camne?

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini