Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 24, 2011

owhh ...rindu sama kamu..!

terjumpa gambar ini.. dan ini.. owhh.. sunggu rindu dis momen... (sambil pura2 lupa momen raya cina 2011..huuu)













76 percent!

alhamd. chapter 1,2,3,4+ dh sent untuk semakan my supervisor.
fuhhh.. 5 weeks more.. aku masih boleh rilex walaupun dh mula sket2 imsonia.. ekekek.. yee betull.. aku dh tak boleh tido lena laa ni.

however, aku masih maintain untuk bahagikan masa antara keje n study. aku takde hutang keje kt opis .. hehe.. so, bila takde hutang hati pun senang untuk wat thesis ni.

mlm ni, dh penat pulun. so.. nk main2 ngan bebudak ni walaupun diorg ni mmg selalu jadi radio aku masa wat analysis ni.. hehehe... owhhh ibu suke!!

nk update blog. nk add some photos. hopefully menaikkan semangat aku untuk melalui saat kritikal 5 weeks ni

doakan aku sume doakan aku doakan aku berjaya!!

mm.. nk letak foto ape yek


nilaa peneman aku a.k.a pa @ 2nd supervisor kut hikhik






Friday, February 18, 2011

Aku ..? Sayang mereka!




barisan depan dari kiri : Joe, Hanif, Muhammad, Helme, Salleh, Fadihi

barisan no 2 dari kiri : Yana, Fiqa, Ecah, Iera, Dilla, Seha, Lini, Syida, Sada, Anis, Kavi

barisan no 3 dari kiri : Furzani, Honey, Suri, Linda, Balqis

barisan belakang dari kiri : Yuni, Dayah, Iella, Vicky, Mieza, Farahani, Khana, Musfiera, Nadia, Farahain.

tiada dlm gambar : Syahida, Syafina, Pyan


-kredit to helme lassim.blogspot-

Tahniah being as final semester students..semoga kalian berjaya!!

p/s opss.. aku ? juga care pasal mereka.. sungguh!

Sunday, February 13, 2011

'Siapakah yang TUN idolakan?'

aduss... hancusss..

camni ceritanya...

berita kehebatan si dia yg akan menjadi pengacara program bual bicara ada kt mane2 jer.. even dlm paper siap 1 page untuk promote program tu jer.. iklan kemain dlm tv n paper. maka aku pun excited giler nk tengok hinggakan hubby kena tonton bola MANU dia kt kedai mamak.. clash time.. owhh sory dear

5 minit pertama.. wah! bagus. ada peningkatan, ada gaya.. kira boleh tahan laa..

pastu muncul tetamu jemputan yg aku pun tak sabo nk tengok.. soklan pertama.. soklan ke-2, soklan ke-3.. dan soklan2 berikutnyer.. adusss.. pernah tak korang dengar soklan ni..

'Siapakah yang TUN idolakan?'

eh.. aku ker yg tak tau BM atau aku yg tak teror BM?

topik kt atas ni dh jd isu hangat kami mlm tu..(aku dan en.suami)

ok, kita tukar idola kpd minat ..so soklannyer akan jd

'Siapakah yang TUN minatkan??' or 'Siapakah yang TUN minati?

dan aku rase aku tak sanggup lg tengok rancangan ni. nanti aku akan ilang rase sayang n respect pd dia as my faveret artist..

p/s : aku sgt suka OPRAH.. dia soo meveles kan kann!!

Saturday, February 12, 2011

blog oh blog..

argh.. sambil2 search artikel terjumpa lak blog kanak2 riang n comel ( hahaaa.. alasan malas )

yeee blog untuk dikongsi kan.. so aku terjumpa ok berjumpa beberapa blog student2 kesayanganku.. owhh.. i like! best bc blog diorg ni

p/s.. dh lama aku follow blog beberapa student... diam2 tau.. hik hik

caloo... sambung bc jurnals!!

template

sekarang ni banyak nowww template design lawo2.. header cun n mcm2la gadget kt blog.
wokeh.. first nk bgtau , template my blog ni bukan template pilihanku yek. terpaksa dan otak dh malas berpk . pick n choose jer

so, my template ni bukan melambangkan diriku. dan boleh dikatakan aku kurengg suka pd template ni. nk tukar,, tp takde masa nk play2 or search mekap2 my blog. sowi yerk

cuma just to mention again that.. my template ni is nothing for me. cam serabut jer. i like yg simple2 jer. ade sape2 yg rajin nk tukar my template .. sila2! owhhh i like! cuma background kaler b4 template tu kuar... ha yg tu mmg aku suker.. i like that colour

ok cou cin cau..

Thursday, February 10, 2011

status?

Yess 7 weeks more. next week will be important discussion with supervisor!
semoga aku dipermudahkan urusan dengannya.. moga2 settle n tak banyak kena wat correction (tp mesti adenyer... adusss)

data collection - 100% done
descrptive regresion IFR - 100%
descrpt CSR - 30 kut!

chpt 1 - 70%
chpt 2 - 4o! susah woooooo
chptr 3 - 85% (regresion lom lg)
chpt 4- 60% (descrptv csr regresion lom)
chpt 5 - 20% (tunggu lampu ijau Dr untuk chpt 4 dulu)

doakan yg terbaik untukku!

kempunan nk makan tepung kapooo best ni... tlgla pos!

Welcome back to school!

yess.. new sem begin. start lecturing n belebering ekekeke...

jumpa student.. mentee.. muka baru.. ragam lama.. ragam baru.. mcm2lah
ada yg merayu2 nk masuk kelas smula sbb failed! ahh mmg aku geram kalu student failed sbb salah dia. maksudnya x masuk klas pastu tak study. maka mereka2 ni akhirnya dibenarkan masuk kelas tp dengan bersyarat... yg mana syarat2nyer adalah untuk kebaikan dia jua.. tp adakah mereka tau..??

ada yg kemain heppy..sbb ofkos la dapat A!! bagus2! u are great dear!!

dan ada yg menangis2 tengok result . ada yg terjerit2! yg sorok2 pun ada.. mcm2!

dan ada juga kisah pelajar yg dah jd 'pelajar terbuang' dlm family. sbb? masalah keluarga tp yg pasti aku tau dia x bersalah.. sian kan

ada juga kisah yg nk tamatkan pengajian cepat2! nk habiskan sume paper untuk sem ni walaupun tak cukup syarat..

ada yg didenda.. kena marah, kena buat perjanjian, ada yg action dlm kelas, ada yg dah insaf (moga betul2 insaf bukan belakon dpn aku je),

ape2 pn aku akan buat yg terbaik untuk mereka. insyaallah
Gud luck all!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini