Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 24, 2011

76 percent!

alhamd. chapter 1,2,3,4+ dh sent untuk semakan my supervisor.
fuhhh.. 5 weeks more.. aku masih boleh rilex walaupun dh mula sket2 imsonia.. ekekek.. yee betull.. aku dh tak boleh tido lena laa ni.

however, aku masih maintain untuk bahagikan masa antara keje n study. aku takde hutang keje kt opis .. hehe.. so, bila takde hutang hati pun senang untuk wat thesis ni.

mlm ni, dh penat pulun. so.. nk main2 ngan bebudak ni walaupun diorg ni mmg selalu jadi radio aku masa wat analysis ni.. hehehe... owhhh ibu suke!!

nk update blog. nk add some photos. hopefully menaikkan semangat aku untuk melalui saat kritikal 5 weeks ni

doakan aku sume doakan aku doakan aku berjaya!!

mm.. nk letak foto ape yek


nilaa peneman aku a.k.a pa @ 2nd supervisor kut hikhik






No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini