Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, February 13, 2011

'Siapakah yang TUN idolakan?'

aduss... hancusss..

camni ceritanya...

berita kehebatan si dia yg akan menjadi pengacara program bual bicara ada kt mane2 jer.. even dlm paper siap 1 page untuk promote program tu jer.. iklan kemain dlm tv n paper. maka aku pun excited giler nk tengok hinggakan hubby kena tonton bola MANU dia kt kedai mamak.. clash time.. owhh sory dear

5 minit pertama.. wah! bagus. ada peningkatan, ada gaya.. kira boleh tahan laa..

pastu muncul tetamu jemputan yg aku pun tak sabo nk tengok.. soklan pertama.. soklan ke-2, soklan ke-3.. dan soklan2 berikutnyer.. adusss.. pernah tak korang dengar soklan ni..

'Siapakah yang TUN idolakan?'

eh.. aku ker yg tak tau BM atau aku yg tak teror BM?

topik kt atas ni dh jd isu hangat kami mlm tu..(aku dan en.suami)

ok, kita tukar idola kpd minat ..so soklannyer akan jd

'Siapakah yang TUN minatkan??' or 'Siapakah yang TUN minati?

dan aku rase aku tak sanggup lg tengok rancangan ni. nanti aku akan ilang rase sayang n respect pd dia as my faveret artist..

p/s : aku sgt suka OPRAH.. dia soo meveles kan kann!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini