Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 10, 2011

Welcome back to school!

yess.. new sem begin. start lecturing n belebering ekekeke...

jumpa student.. mentee.. muka baru.. ragam lama.. ragam baru.. mcm2lah
ada yg merayu2 nk masuk kelas smula sbb failed! ahh mmg aku geram kalu student failed sbb salah dia. maksudnya x masuk klas pastu tak study. maka mereka2 ni akhirnya dibenarkan masuk kelas tp dengan bersyarat... yg mana syarat2nyer adalah untuk kebaikan dia jua.. tp adakah mereka tau..??

ada yg kemain heppy..sbb ofkos la dapat A!! bagus2! u are great dear!!

dan ada yg menangis2 tengok result . ada yg terjerit2! yg sorok2 pun ada.. mcm2!

dan ada juga kisah pelajar yg dah jd 'pelajar terbuang' dlm family. sbb? masalah keluarga tp yg pasti aku tau dia x bersalah.. sian kan

ada juga kisah yg nk tamatkan pengajian cepat2! nk habiskan sume paper untuk sem ni walaupun tak cukup syarat..

ada yg didenda.. kena marah, kena buat perjanjian, ada yg action dlm kelas, ada yg dah insaf (moga betul2 insaf bukan belakon dpn aku je),

ape2 pn aku akan buat yg terbaik untuk mereka. insyaallah
Gud luck all!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini