Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, March 10, 2011

makan dan makan lagii...!!

pagi pagi.. dengan semangat berkobar2 nak siapkan chapter 2 untuk hantar kepada editor. Dah overdue 2 hari. semalam bz sungguh2. balik keje 7.30, ambil bdk2, beli makanan, balik rumah badan dah lesu. 10 malam tido, planning untuk bangun cam biasa 4 am, tapi hasrat terpaksa dibatalkan. Aku rasa aku perlu herat secukupnya malam td untuk memulakan hari ini dengan ceria dan bersemangat. Dah 3-4 hari tak cukup tido. Tido kul 10, bangun 4am terus siap2 g keje..

arghhh.. pagi ni, cam biasa aku akan semak emel kut2 tertinggal keretapi hal2 keje opis. dan.. aohh ada meeting. bila? minggu2 dpn. topik? ahhh... ini sudah stress jadinya. aku baik punye planning ke shah alam on that day. supervisor meeting. mana satu harus diutamakan?

ada beberapa perkara perlu dilakukan for d meeting. oohh.. aku dah mula stress dgn workload di pagi2 hari. i need oxigen!!

dan untuk terus menceriakan hatiku n meningkat semangat supaya terus berkobar2.. aku dah tutup emel tu.. dan ape lagi, jom makan!! makan dan makan lagii..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini