Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, March 6, 2011

Rindu dia..



My rumet aka hubby ke sini.. semalam, arini, esok

Dulu dulu.. setahun dua lepas, selalu juga dia ke tempat ni.. dan aku dah terbiasa dengan rutin kehidupan tanpa suaranya.. Maklumlah.. kt sana bukannyer senang nk tipon, bawak tipon pun tak bleh. Kalu nasib baik, dapatlah aku dengar bingkisan rindu suaranyer by phone, kalu tak.. huuu dengar ikut angin lalu jer la..

Tapi tu dulu.. dah lama dah..

Arini, semalam, aku spt org yg tak bermaya. mati kutu. mati akal jap. huuu.. Makan, tido, tengok tv. tengok laptop mmmm hampeh. aduss.. takde semangat. Biasanya kalau dia tak balik, dia akan tipun. tapi, ni tipon pn tak bunyi. Aku je yg duk tipon henset dia walaupun dah tau tipon dia dh tinggal kat airport. alalalaaa... angaukah aku

mmmm.. tu maksudnya, hargailah seseorang semasa dia hampir pada kita. Bila dia jauh, barulah kita akan terbayang2 nak capai awan yang tak kesampaian..

Insyaallah, esok balik dengan selamat yek! Jangan lupa belikan aiskrim tu for me!!

Miss U.. .

alamak... due wat correction tinggal 12 jam je nih. sape nk teman siapkan .. mood pun melayang2 jer .. esok dh kena anto editor. helppppppp!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini