Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, April 7, 2011

Hatiku berbunga riang sentiasa..!

Sujud lagi aku padaNya.. betullah kate orang. berdoalah padaNya! Dia maha pengasih dan penyayang

1. Alhamdulillah dissertation dah selamat hantar semalam

2. Alhamdulillah lagi, no VIVA.. i repeat, NO VIVA!. fuhh.. so, mostly aku dah merdeka besar!! horeyyyyyyyyyyyyy

3. Urusanku semalam dari Kuantan ke Shah Alam ke Kuantan, semuanya dipermudahkanNya

4. Aku bawa printer dalam bonet keta. tapi, Allah memudahkanku.. printer are ready n available untuk aku sorang guna kat lab. laset jet printer lagi!. printer ni biasanya habis toner diguakan students & selalu problem printing. tapi, semalam tengah aku bz dalam lab, abang lab datang (yang selalunya susah nk cari dia nih..) dan aku pun cepat2 minta tlg dia setup balik hingga aku boleh guna.. wah semua mcm telah dirancang olehNya untukku..

5. Binding pun senang. tak perlu ke syeksen 2. cuma ke library dan adik binding pun masih setia menanti aku datang walaupun masa tu dah hampir kul 6 ptg.. mudahkan !

dan aku hampir tersenyum sepanjang perjalanan balik hingga aku tak dau dah nak buat apa or pk nk buat apa mlm ni or pk nak bukak laptop kul bp mlm ni or tensen ngan budak2 kt rumah yg tak abis2 kacau keja aku...

dan aku..

terima kasih pada semuaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini