Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, May 24, 2011

eh ehh.. geli!

duk syok2 tengok resipi puding buih.. my feveret.. sambil2 kopipes, aku senget2kan sket badan..

eh ehhh.. ada somebody cuit pinggang ku..
ihikss geli geli..
dup... dia cuit lagi
ooohh... baby rupenya.. hihihi.. lawaknyer.. bestnya..
tendangla lagi..
slow je ye tendang hehee.. ibu suke.. suke!!

or.. emmmm.. aahhaaa.. ibu tau
baby nak suh ibu wat puding tu yek
nak makan yek..
ok ok.. inys nanti ibu cuba buat ngan kak long n kak ngah yek

hik hik.. tapi tiap kali dia kik, bila aku pegang perut, mesti dia diam.. malu nk main ngan ibu yek.

nanti main ngan abah yek.. abah tak sabar nk main2 ngan baby ni

p/s... how wonderful is it as mummytobe.. alhamd

Aku kini

arini mata bengkak2.. sebab.. terlebih2 tido. ahaa! dah tak tau nak buat ape. kul 9 dah tido. bangun 6.30. dah 2 ari rutin gitu, tu yg mata pun bengkak semacam huuuu

anyhow! aku tini yang baru!
nanti cite kisah minggu lepas dlm next entry yek.. kalu rajinla.. hehe

oye.. minggu ni, selain bengkak mata, tekak sakit .. perit. tak boleh minum air batu ni. pastu sok sek selsema.. pastu yg paling bestnyaa

My baby ni dah pandai kick sana, kick sini. jap2, tendang.. hehee.. i Like!
hubby lak selalu tanye, baby dah tendang2 ker.. yerrr kateku sambil sengih2 gumbira tak terkata kerana dapat feel apa yg dia tak rasa. nikmat kn jadi ibu. terima kasih Allah!!

Hujung minggu ni dh 5 bulan. Tup2 jap je kan. Semoga baby terus sihat. tak kisahla boy or gurl. Aku pun dh pesan kat kakak n amna, kalau baby boy ke baby gurl, kita syukur je, janji sihat dan pandai mcm kakak2nye ni.. amin!

chalo! iso in progress lg.

Love u all

Tuesday, May 10, 2011

everything seems ok!!

yahooo!! yesss!!! alhamdulillah!! thanks Allah!! thanks bonda dan semua yang mendoakanku.

this is our emel conversation yg buatkan aku sengih tak ingat!

_______________________________________________________
W'lam Dr.

Thank you very much. So happy to hear that everything is ok.
I'll proceed for editing and send back the hard copy to you yea.

May i know that if you have received form E (viva correction) from my supervisor, Dr Faizah or not. Need your endorsement then.

Agaian, thank you very much and really appreciate it!

Regards,
Engku Artini




--------------------------------------------------------------------------------
tFrom: erlane k.ghani
To: Engku Artini Engku Yusof
Sent: Tue, May 10, 2011 12:41:28 PM
Subject: Re: Correction


Salam Engku

Everything seems okay.
Erlane




--------------------------------------------------------------------------------
From: Engku Artini Engku Yusof
To: erlane k.ghani
Sent: Tue, May 10, 2011 12:13:06 PM
Subject: Re: Correction


Salam Dr..
Thanks for your guidance. I've done as your explanation in the attachment.
Glad to receive any feedback from u soon.
Thank you.


Regards,
Engku Artini
___________________________________________


cuma masih kena doa.. aku perlukan endorsement dia kat borang E. hopefully dia sign tanpa masalah.

doa lagi tauu!!

Monday, May 9, 2011

latest correction

yeah.. latest feedback from examiner.

cuak giler masa nk buka emel dia. kut2 ada ayat2 yg boleh buat aku luruh jantung dusshh terduduk

alhamdulillah, dia bagi detailed guideline apa yg aku perlu buat.

ada 9 correction sume or commment

adus aritu 17, pastu 6 ni 9 correction lak
harap2 lepas ni lepas

will work hard agaian toningt.
puteri2ku... mlm ni jgn kacau ibu ok!!

doakan aku!

tensen tahap gaban..

examiner blom approve the correction. ada 1 ayat dia yg buat aku tensen tahap gaban.

"normally it takes 1-2 months to do the review"

huuuuuuuuuuuuu cam nak suh aku extend jer. dlm sungguh maksud tu
supervisor lak bz memanjang. aku dh send correction suh dia review, tp tak respon2 pun

arini, aku dah send correction untuk kali ke-2.
aku pohon tunggak utama kejayaanku untuk berdoa byk2 kali ni.
tolonglaa doakan aku skali yer

nak tau nape aku kate aku tensen tahap gaban??
dengar aku cite yer.. tp jgn gelak!!

' dah 2 kali aku mimpi bff aku kawin dengan besfren skolah rendah aku. dan kali ke-3 lg aku mimpi dia kawin ngan makcik aku'

huuuuuuuuuuuuu... tensen kan. mmg aku takleh senyum sejak aku dpt emel dr examiner aritu.. tapi takdela aku abaikan dia terus. aku cuma tak ceriakan hatinya dan rumuah sbb aku mmg tak boleh nak hepykan diriku apatah lg org sekeliling. mungkin aku terbawa2 kemurunganku dalam kehidupan harianku kut.. huuu.. sory byk2 dear.


sori dear. jgnla marah.. jgnlah majuk sapa nyanyi lagu p.ramle tuuu....

sebenarnye risau jg kut tensen tahap gaban aku ni akan mengganggu bby. so far so gud. cuma lom cekup n tak tau dh brape week. dh 4 bulan rasenya.. hu....

agaian...

tolongkan doakan kejayaan aku. doakan dilembutkan hati examiner untuk bg pelepasan aku lulus.

aminnnnnnnnnnnnnn

Monday, May 2, 2011

ok boss

baiklah.. aku ikut nasihat bos!

bos pesan,

1. buat satu satu. selesaikan satu satu. dah selesai perkara a, baru buat perkara b
2. focus!! concentrate! jgn duk sibuk pk n buat perancangan lain selagi perkara utama lom selesai
3. proceed..!! masih ada masa.
4. insyaallah aku boleh buat! go gooo
5. tekey!

ok2! masih ada masa. aku berusaha yang terbaik untuk aku dan dia!
doakan aku!

eh.. sian baby.. tak sempat check up lagi ni.. be strong mcm mummy yek!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini