Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, May 24, 2011

Aku kini

arini mata bengkak2.. sebab.. terlebih2 tido. ahaa! dah tak tau nak buat ape. kul 9 dah tido. bangun 6.30. dah 2 ari rutin gitu, tu yg mata pun bengkak semacam huuuu

anyhow! aku tini yang baru!
nanti cite kisah minggu lepas dlm next entry yek.. kalu rajinla.. hehe

oye.. minggu ni, selain bengkak mata, tekak sakit .. perit. tak boleh minum air batu ni. pastu sok sek selsema.. pastu yg paling bestnyaa

My baby ni dah pandai kick sana, kick sini. jap2, tendang.. hehee.. i Like!
hubby lak selalu tanye, baby dah tendang2 ker.. yerrr kateku sambil sengih2 gumbira tak terkata kerana dapat feel apa yg dia tak rasa. nikmat kn jadi ibu. terima kasih Allah!!

Hujung minggu ni dh 5 bulan. Tup2 jap je kan. Semoga baby terus sihat. tak kisahla boy or gurl. Aku pun dh pesan kat kakak n amna, kalau baby boy ke baby gurl, kita syukur je, janji sihat dan pandai mcm kakak2nye ni.. amin!

chalo! iso in progress lg.

Love u all

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini