Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, June 28, 2011

700 unread message inbox??

yesss emel aku mmg penuh ngan emel yg aku tak sempat nk buka dan aku biarkan jer dia bertapa dalam inbox as unread message

hahaa.. ups to u nak kata aku malas ke apa untuk remove or delete the emel. actually, my opis guna yahoo group untuk sampaikan pesanan khidmat masyarakat ke.. warning ke.. meeting ke.. hot issue ke.. or ape2 jer la.. so, bayangkanlaa sume kelik aku sent emel through dis yahoo grup. yang tak berkenaan pun aku dapat.
aku lak, bila dah dapat emel tu.. tak de lak rase terus nk delete or remove. nak baca mane sempat ooooooo. jadi, takut aku tertinggal berita2 sensasi opis, maka aku peramkan je dia sampailaaa ke minggu lepas.. hampir 700++ unread message koooooooo fuhhhh bz sgt ke aku!!

mmg dulu aku bz.. tapi sejak dah merdeka ni.. maka aku pun buat operasi besar2an delete sume unread tu... fuhhhhhh lamela jugak aku cuci emel aku tu.. letak klorox, fabuloso, ajax, soflan hahahahaaaa.... maakaaaa emel aku dh clean n clear now! HEHEE

dan skrg ni bermula pulak episod aku sibuk nk cek emel masuk. sume aku sibuk baca,, hahaaa... ohhhh macam ni rupanye feel org yg takde keje tapi sibuk2 wat keje hahahaaa.....

now.. each emel aku tapis samada as spam or penting or ape2 yg berkaitan ..

argghhh boring sehhhh..

ohye btw, esok ada hantu datang opis kami.. huhuu.. sila tengok sini ye

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini