Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, June 24, 2011

Cuba teka gambar ape?




Minggu yang agak boring dan memang boring kt opis. Almaklumlah..
1. ISO- done
2. kelas - ohhh students cuti.. bestnye aku
3. marking paper - owh tak perlu, semua tu penyelaras utm buat
4. filing - done
dan yg paling bestnya mestilaaa sebab

no more assignment or sesi perah otak untuk tesis haahaaaa... alhamd.. suka2

untuk kwn2ku yg sedang work hard for d above matter, gud luck ok! u can do it insy!

eh melalut lak cite aku ni.. aku nk cite yg aku boring kt opis.
hehe.. hobby baru? tak brape boleh on sbb badan selalu penat bila balik keja, dan baby pn dah makin besar ni.. aku lebih suke layan amna n hasya tengok tv or kacau mereka main kt rumah..

eh.. dan oleh kerana aku boring kt opis, maka aku pun selalu laa rasa nk makan jerk... nk kunyah2 jer. tak boleh mkn benda2 yg kenyang2, just untuk isi masa boring jer hehe..

dan tetiba terbayangkan kuih kt atas tu.. resepi boleh jer cari, masalahnyer alat nk buat dia tu mane nk cari... huuuuuuuuuuuuuuuu??

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini