Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, June 8, 2011

Maveless yummy2!!

yessss... smalam dpt makan mr crab kt planet seafood.. fuuyohhh!! mmg meletup best giler ke aku yg terover nk makan sampai tak ingat dunia .. hahahaaa

oleh kerana dah lama sgt tak makan, dan dah lama jgk berangan nk makan mr crab ni, maka smalam aku pulun abis2. tokey yg belanja makan ni pun bg chance aku ratah abih teaaa ketam nih.. fuhh... mmg maveles !!

balik rumah, terbau2 lg isi ketam yg manis tu.. even masa duk taip entry ni dpn laptop pun duk terbau2 n terbayang lagi ketam yg sgt sedap nih

ishhh.. esok lusa kena pergi makan lg ni..

anyway tq very much untuk my wonderful bff aka adikku from kulim yg teman n belanja kami (aku n si baby derr hehee) makan best!! semoga kalian dimurahkan rezeki lagi. !

oh yee oleh kerana kenyang yang teramat hingga ke pagi ni, maka aku pun niat pose terus masa terjaga tgh malam tadi.

baby.. ariini ibu pose tau. ptg kan kt makan2 lg. nanti esok lusa kita ajah abah makan a.k.a ratah ketam best tu lg ye.. hehehheee

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini