Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, June 2, 2011

Nak ketam bungaaa

ada lagi 10 minit nak balik ni.. my laling dalam flight from kl to kerteh ni. mybe kul 6 sampai, kul 7 sampai umah.. smalam dia dapat lucky draw!! hehe.. aku cpt2 cop untk baby.. ihikss.. sebenornyer aku nak.. heheeee taktik licik kan

dan baby ni.. cam tau2 jerk nk dapat hadiah.. tap, tup, tik, dup, mcm2 aksi dah agaknye dia ni.. dari tadi duk bergendang tangan kaki kut.. tak sabar la tu cam ibu yekk.. hihii..

tapi, aku rase nak makan ni la.. nak makan encik CRAB. kami tak pernah makan sejak kawin. ntahla.. aku tak terasa pun nk makan.. tapi, ni rase nakkk sangat makan ..
nak masak sendiri kan kut tak jadi lak..

heee.. esok balik manir.. kut2 bonda leh tolong masakkan ketam.. buleh..??? plssss

2 comments:

#5 said...

Mane bonda masak en crab.... last paling teringat mase i sek rendah, kat Klinik Desa Serada. paling ingat sbb malam tu abih berbintik2 & gatal badan. -alergik kut. tp skrg dah ok. 2 bulan skali g mkm 'krap-krap' (bunyi ketam menyepit)..

Engku Artini said...

betulla.. ingat gok kt klinik serada last makan pastu sume pakat gatal2.. alaaa alegik masa kecik je tuh.

eh jom ahad sotong celup tepung kt pata pokjeng neh.. ketam takdok situ.. huuuu

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini