Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, June 17, 2011

PASS & COMPLETED!!

Alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Syukur tak terhingga pada Allah yang Maha Pengasih, Penyayang dan Pemurah.

8.30 am cam biasa pagi2 buka emel n fb.. alah.. tenet ni jap ok jap k.o

tup2 dpt...ada 7 emel baru.. eh eh.. emel dari ipsis uitm.. opsss pasal result!! alamak takutnye.. nak suh zurai tengokla..
tp bukak dululaa kut2 ada makluman lain sbb aritu si farah kata result kuar bulan 7. ni baru bulan 6.
eh ehh.. result la... ohhhhh pejamm mataaaaaaaa.. sambil2 intai sket..ehh apa yg dia tulis ni byk sangat ni... ehhh ada B+ la... ape ni.. result ker.. bukak mata.. slow2.. ohhh.. dissertation..

NO. COURSE CODE NAME OF COURSE CREDIT HOURS * GRADE RESULT
1. ACC800 DISSERTATION 6.0 B+ LU

EXAMINATION RESULT TM (COMPLETE)
NOTE COMPLETE



ohhhhhhhhhhhh..... aku ingin menjerit.. aku print cepat2! dan orang pertama yang tahu berita gembira ni mestilah opismet2ku.... !! tahniah2!!! tq sumee...!!

tak sempat nk sembang panjang2 ngan opismet, tiponku bunyik.. ohh incik suami dah sampai nk g bekfest sama2.... dan dia orang ke-2 yang terima berita gumbira ni... owhhhh aku masuk dlm keta sambil sengih2 tayang result.... owhh... hepi2nyer.. tq vm laling for all ur support n sacrify selama ni untukku!! Bolehla kita wat kenduri kesyukuran kt umah mak mlm esok.. katenya..

alahhh hajat hati nak bagitau bonda dulu!! nk tipon dia sebelum naik keta g bekfest. tapi oleh kerana result dah ada kt tangan n perasaan gumbira yang teramat, tak sempat nk kol bonda dulu.. lepas bgtau husband, baru kol bonda.. tp dia takde pulak. ciksu yang angkat tipon. so, dialah orang ke-3 yg tau pasal good news ni..

dlm keta, tipon zurai.. bgtau dia result dh kuar. dn dialah org ke-4 dpt berita ni. then kami plan serba sedikit untuk kenduri mlm esok! sampai kedai, tipon #5, alaa tak angkat pulak.. nk tipon #4, ala musti sume org tgh keje.. sent msg jer la.... sume2 termasuk kwn2 yg byk bg support n doakan kejayaanku

hehehehehhehe hingga saat ni aku masih bersyukur sgt2! setelah segala rintangan dan cabaran yang aku lalui, akhirnya aku capai dan kecapi kejayaan tu jua..

dan setibanya aku di opis, kuucapkan tanda syukurku padaNya dengan sujud syukur padaNya..

Terima kasih atas doa sume !!
Semoga Allah merahmati hidup kalian jua..

Juga terima kasih atas ucapan tahniah samada melalui sms or fbku. semoga kalian juga beroleh kejayaan..

2 comments:

Nora Karim said...

seronoknya.... akhirnya!! tahniah kak tini... tumpang gembira... :-)

Engku Artini said...

Alhamd.. akhirnya kan..!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini