Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, July 25, 2011

3 trisemester

Alhamdulillah.. dah masuk trimester ke-3.

Dulu2.. masa 2 trimester, aku selalu kate...

ehhh.. aku boleh lari2 anak lagi
masih boleh tido ikut suka hati, terlentang ke, pusing kanan ke kiri ke...
tapi,

lately ni, aku perlu kate gini lak..

ohh.. aku nak dudukkk.. penattt.. dok larat nak jalan2..
tido kena ngiring.. bantal penuh kiri kanan badan n kt kaki
nak pusing2 tido... ohhh, kena pegang baby dulu, baru leh pusing2..
alamakkkk... kaki crampppppppppppp


dan hasya n amna selalu kata gini..

assalamualaikum baby...
ibu.... baby dah besar laaaa..
besarnya baby kita....
baby buat apa tuuuuu
baby, ni mainan baby..


amna selalu peluk baby... bagi toy kt baby, rajin tolong aku basuh pinggan, jemur kain, angkat kain, ambik air masak,

hasya lak excited sungguh bila dapat rase tendangan baby.. dah selalu dia sembang ngan gosok2 baby, tp baby mesti selalu diam jerk bila dia nak main2 ngan baby.. dan minggu lepas, baru baby respon.. fuyooo.. suke sangat diaaa

dan baru2 ni hasya cakap ..

ibu.. ari jadi ibu nanti kita g tengok baby nak.. kakak tak sabarlaa nak tengok baby. nak tunggu dia kluar..

mmmm.. menarik jugak idea tu kakak.. tapi sebenarnya takut nak g scan.
takut yg pertamanya ialah the baby is a girl. walaupun dah set dalam hati kena redha samada baby boy or girl, tp mestila serba sedikit rasa mmmmmmmmmmm... kalau kali ni is not a boy yet kan..

alaaaaaa... syukurla artini. semuanya rezki allah. yang penting sihat walafiat kan

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini