Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, July 25, 2011

Geletek dia...!! ha haaa

hi hiii hiiiii

oleh kerana dia dah besar, jap2 timbul kaki or tangan kat rumah dia ni.. maka, aku selalu geletek dia...

ha haaaa.. bila dia keraskan tangan dia, and move slowly.. aku pun cepat2 tangkap n geletek.. hahaaaa.... dia pun diam..

best2.. dulu slalu geletek ibu yerk.. hehhee

tapi, aku masih main sorang2 jek. yg lain belum berpeluang main sebab moment tu kadang2 jer berlaku.. tunggu dia besar sket, siapla kakak hasya n amna geletek.hik hikkk...

sekarang ni dia suka ketuk2 rumah dia ni.. tok tokkk tokkkkk... kadang2 lama, kadang kejap. jap2 terasa seperti dia duk main pusing2 ala gimnastik tu. berpusinggg2..



kalaulah aku ada scan 3d, bestnya tengok dia buat apa kann...
ohhh my dear.. ibu doakan sihat ajer2 yerk insyaallah

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini