Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, July 25, 2011

sensitif..

betul ker preggy ni cepat sensitif..?

semalam cam biasa, petang2 hari cuti kami makan2 minum2 kat pondok kesayangan. mmmm pekena nasi goreng, keropok, nescafe, telur mata. fuhhhhh bertambah2 makan. rase nak tambah lagi tapi perut dah kata stoppppppppp. kan tak bleh bangun plak heheee

abis jer makan, hubby angkat2 pinggan dan brg2 masuk rumah. dia nak tengok sepak takraw. huuuuuu mesia kalah laaa

so, tinggal aku n amna kat pondok

tiba2 aku nampak si jiran bergegas buka pagar dia dan cepat2 datang ke pondok. oooo ok sila2 makan.. nasik ada lagi. takpela katenya..

kami bersembang ala kadar.. aku takde mood sebenarnya sbb plan nak vacum keta pasni.
tup tup dia tanye..

nanti bersalin kt mane..
tak tau lagi maybe al farabi

pergila kt specialist jumpa pakar..
mmm tak tau lagi..
(idea malas )

dulu bersalin cepat ke lambat
mmm.. amna dulu tak lama sangat


akak rase kali ni mesti lama.. 3 jam koman2 kut
(aishhhhh... aku dah mula angin dah masa ni.. ada ke patut cakap cenggitu.. bukannye doakan aku dipermudahkan, tapi takutkan aku lak..)
moga2 mudah macam amna dulu... kataku

amna, nanti kalau dapat baby girl, bagi makcik la.. taun depan suh ibu beranak lagi..
(huuuuuuuuuuuuuuuuu dan aku makin geram.. tak tau ke betapa penatnyer aku bawak my dear baby ni, senang2 jer dia nak ambik. aku diamkan ajer. sekadar menghormati dia sebagai org yg lebih tua dari aku...)

tapi sungguhhhh aku tak bleh tido malam td sbb kata2 dia ni semalam. mungkin bagi dia tak serius tapi sensitif bagiku

aku sensitif sangat ker atau dia yang tak tau isu sensitif??

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini