Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, September 19, 2011

35 or 36 or 37 weeks?

not so sure.. aku malas nk kira.. yg aku tau, ada lagi hampir sebulan untuk menunggu my dear princess ni.

aku hanya mendoakan yang terbaik untuk kami. selamat, sihat dan dipermudahkan.
doakan kami yek...tq!!

beberapa nama dah disenaraikan kt freeze. tp belum ada kata putus.. tak macam amna n haysya. awal2 lg dh decide nk bg name ape..

barang2 keperluan baby pun br start kemas semalam.. huuu.. barang untuk bawa ke klinik lum prepare letak dlm keta lg. dulu... awal2 lg aku dh bereskan sume. rasenya seawal bulan ke-7 kut..

beberapa barang masih perlu dicari.. mmm ape yekk
minyak yuyin, sikat baby, towel kena beli lg,

barang aku... satu pun belum kemas lagi.

huuuuuuuuuu dan kami masih dalam perancangan untuk berholiday sebelum g holiday 2 hari 1 malam di klinik al-farabi nanti... heheheeee.... mane yek nk pegii??

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini