Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, October 3, 2011

She's at 3.1 kg !

Yess confirm she's our third ADDINI!!

hahaa... ramai sungguh yang teka the baby is a boy!! aku cuma mengaminkan aje ape tekaan diorang ni kut2 masih ada harapan our adiini become addeen hehee.. (banyak juga barang2 baby kali ni kami pilih kaler biru ye laa dengan harapan yang sama..)

kami dah scan 3-4 kali, dan semua dr kata mcm girl sbb tak nampak. tapi scan baru ni... yesssssss konpem sudah!! she's cannot main sorok2 lagi hehee..

tapi takpe. complete our Charlie's Angels..! kate dr yang menyeken our baby ni. dan katenya lagi.. she's dah 3.1 kg!! fuhh minggu lepas baru 3.05 kg. minggu ni mesti tambah lagi tu.. patutla berat ibu kelek anak ibu ni.. tapi takpe, ibu tak kisah!! janji sihat walafiat.. amin

Semoga dia hadir dan memberikan sinar dan kegembiraan kepada kami seperti addini kami yang lain.

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini