Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, December 4, 2011

being a housewife

seronoknyerr bercuti2 kt rumah walaupun boring dah heehee. best tgk anak2 mbesar dpn mata. tp lg 2 minggu, aku dah habis peluang bergembira n tgk anak2 setiap masa. pasni cuma bersama mereka waktu mlm n weken jer. mmmm kena tunggu cuti bersalin yg ke 4 n 5 lakk.. aishhh cptnyer angan2 aku ni. tu pun tinggal balance cuti untuk 2 org jer. nk lebih2 kena paid leave lak lg haruu. dan dh beberapa kali jgk aku suakan idea best ni kt hubby "nak berenti kejela jg anak2 hik hikk". nak tau dia kata apaaa ? " " katenya.(diam der tak kata ape). jd, apekah maksudnyer tu yanggg oiii. diam tanda setuju kan kan hahahaaaaa. (abis tu skrol masterr ko nk wat ape ku tini wehhh)

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini