Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, January 31, 2012

Addini kecik ati??





OOooo ini rupenya keja depa time ibu lepak ngan bby yer.. abah pun sama layan diorg. Patutla Addini2 ni merajuk or kecik ati kat ibu ekkk??

Bila satu hari Amna beleber ..

"Ibu ni.. asyik ngan baby jerk. Lama2 lak tu ngan bby. Ibu tak kawan ngan Amna pun."

Uhukkss tersentak jap aku. Kalau Hasya yg kate gitu ok lg. Aku tahu dan aku pahamla sebab dia ni mmg suka ngadu, selalu merajuk, suka beleber2. Tapi kalau dah Amna comel yg kate gitu, maksudnye mmg aku kurang bg perhatian kat dia nih

Soo pastu aku pastikan aku ada quality time dgn Hasya n Amna. Teman diorang masuk bilik tido, selimutkan diorang, salam n peluk cium b4 tido. peluk diorg b4 g skolah...

Sorry ye yang..!!

Durrah khaya is everywhere.. !


Since cuti CNY agak lama baru ni.. aku dah jadi mabuk kepayang jatuh cinta pada my little B. ngeehh ngehh.. everywhere is Durrah Addini. Setiap detik, tiap saat.. ohhh baby..  Duk taip soklan test pun ada Cik Durrah Khayla.. hahaa.. komersial gitu nama bby.

Ya Allah. Aku tahu pinjamanmu ini hanya sementara. Tapi kupohon padamu.. panjangkanlah masaku untuk bersama mereka ini. Aku tak sanggup untuk kehilangan mereka2 yang kusayangi ini. Berikanlah aku kesempatan untuk mendidik dan menyayangi mereka sampai mereka ini besar, memiliki keluarga dan menjaga kami ibu bapa mereka. Pertemukanlah kami semula di dunia yang kekal abadi nanti. Amin

Aisehh.. napelaa cuti lagi

why.. why..?? memang aku suke sangat cuti on monday. tapi kalau dah dalam sebulan ada 2-3 kali cuti untuk monday, mane aku nak cover kelasnyer. Dahlaa Isnin aku ada 6 hours teaching clas.. adehh.. cuti yg tak brape sesuai dis sem. Aritu cuti krismas, pastu tahun baru, pastu bengkel UTM, pastu maulud nabi lak , pastu bengkel UTM lg.. aduss bila nak wat RC ni.

Hopefuly aku boleh kecap studen lg nih.. insy!!

Yeeaa baju baru lagi!!


Yess dah dapat baju baru lg. tak sabar nk pakaikan untuk Durrah.. tp wikend la baru ibu leh pakaikan untuk B. Abis tu nak pakai 2-3 lai sehari ke..? yg beli masa raye cina 5 helai aritu pun baru pakai selai. wikend 3 ari je.. baju ada banyak.. so, masa untuk bergaya laa kan B hahaa... takpe ibu suke anak ibu cantik2! TQ tu opismet.. tak sangka lak harge dia kasi murah dr blog.. toche2!! I Love dis romper.

Thursday, January 26, 2012

Bumboo seat

Ini litle B angkasawan Dr SMS n Dr Herlina. Aku slalu blogwoking blog dia nih sbb slalu criter pasal mummy n baby. Dah lama jg aku suke seat ijau Bella ni.. n today blog dia duk cerita pasal seat nih. Namanya bumboo seat. Cantik n sesuai sgt untuk bby 3-4 mnths ke atas.. kiranye kalau dia dah boleh tegakkan leher dah boleh guna. Dah lama jg aku berangan nk beli nih untuk bby Durrah. Mesti dia selesaa duduk kt sini. Ha ahaa tp angan2 tu kena leburkan dulu nampaknyer. Today baru aku tau regenya around DUA RATUS PLUSS RINGGIT MALAYSIA ok.. huuu tak sangka lak semahal gitu. Ingatkan around 50-60 ker.. hukss takpela B, ibu riba jer laa bby setiap masa.. lg bagus ada skin contact kn... cancel cancelll hushhh

Thursday, January 19, 2012

shopping timeeeeee!!

Yessss yesssss!! kena shoping nih! suke2..! Sbb baju bby dah tak muat. dah tak boleh nk tuck in baju2 tido dia. Mesti baju terkeluar dari seluar. Baju gaun pn dah singkat kt peha.. hahaa.. so, abah ... sila alert pada keperluan anak2 yer.. heheee.. mak anak pn perlu keperluan baru jgk ha haaa (skali skala ngengada kan...)

Since ujung minggu balik kg, pastu nk g jalan2, g kenduri, g lepak2, g makan2, maka bby mestila bergaya dgn baju baru. Baju2 hadiah lahir aritu byk yg belum muat lg. Tu petanda bby kena membesar dgn jayanya lg ha haaa ibu sukeee sgt! Opss 1st step, nk beli ngan opismet. Sok dia bawak. Harap2  cantik mcm dlm blog tuh.

ishhh tak sabar nk pakaikan baju baru bby.. ngee ibu pn nk shoping kt pasar payang nanti. Cari baju untuk konvo!! Baju abah , baju tokma, maktok n tok wan jg.

TAPI.. belum gaji daa.. uhukss

Wednesday, January 18, 2012

No more seafud!

Lately nih, bila ibu makan udang, muka bby espc kt kelopak mata n pipi akan naik merah2 yg amat byk.. adus siannyer bby ibu. 2 hari lepas aku beli mi hailam, dan org kedai tu letak sotong seketul. Aku pn makanlaa. Sayang lak nk buang kan, lgpun  1je.. Tp stil terjadi benda yg sama. Naik merah2 lg.

Maka aku kenalah terima hakikat Dr Pakar kanak2 aritu yg bby Durrah ibu yg sgt gebu pipinya ni mmg ada exzema. Baikla.. ibu akan berpantang seafud untuk sementara. Hopefully ia tak berlarutan.

Huu huu.. tak dpt nk makan sotong celup tepung kt pantai Pok Jeng. Takpelaa segalanya untuk baby, ibu sanggup! Ibu dah janji kan. So, kena patuh pada janji.

Owhh ibu rindu baby !!

Baru hantar bby pg tadi.. tp pagi ni amat2 rindu kt bby Durrah comel ibu ni.. Rasa mcm nk  apply cuti pergi lepak2 main2 ngan baby ha haaa.. Ni sume gara2 baby ibu yg sgt comel karenah dia lately ni.

1. Since minggu lepas, baby dh pandai pusing 90 darjah dari kedudukan asal dia. Kalau aku letak dia dpn tv stret je.. mesti 15 minit pastu dia akan duduk melintang lak.. haha.. pastu kadang2 asyik terbabas jer dari bantal dan tilam. Dah gelungsur ke bawah tilam. Ni dah bahaya ni kalau tinggal kt katil belah2 tepi ni.. tp sgt comel aksi dia..

2. Semalam dia dh start tunjuk aksi baru.. asyik nk ngiring jer. Rasenya mcm nk start niarap kut. Ibu target minggu dpn mesti berjaya B!! hahaa.. ibu lak xcited. Mmg sooo sweet bila dia usahakan jg untuk bg bdn dia dlm keadaan mengiring instead or telentang jer .. ni yang ibu geram niii.. rase nk cubit2 jerr pipi dia

3. Comel sgt2 bila tgk dia kekenyangan menyusu. Pagi tadi pun dia buat lg mimik muka kenyang tuh.. alahaii.. luruh jantung ibu tengok muka comel beserta mulut muncung baby tuh..

4. Geram betul bila tgk dia wat dekkk jer bila aku babai setiap kali tinggalkan dia kt bs. geram2!!

5. Sukanye bila tengok dia tersengih2 time duk menyembang sambil keluarkan bunyi. waduh2... nak g jenguk baby tp kn mcm pelik . Ape lak kate bs nanti, tiba2 dtg layan bby huuu. huuu..

B.. tunggu ibu balik ptg ni yek.. Miss u!! miss u.. muah muaahhhhh!!

Wednesday, January 11, 2012

Dear #5 n family

Be Strong dear! We are alwayz with u.
Semua ujian Allah itu ada hikmahnya.
U can stop reading my blog since it is alwayz about Durrah Khayla.. always..
n might brake ur heart..

Wish u n Lina n Ahmad tabah, n bersemangat.
Walaupun hakikatnya sangat pahit untuk ditelan.. sangattt pahit!

Bersabarlah adikku!

Baby sudah gemuk

mak aishh.. mmg sudah gemuk ini budak. 5.2 kg timbang kt klinik 5 hari lps. Dan oleh kerana aku hanya mandikan dia 2 hari jer seminggu (yg lain tu bs ler yg mandikan), maka wekend jer laa aku dpt tengok n belek2 badan dia sepenuhnya..

Mak aiiiii bila buka baju, debabnyer..!! baju yg dia pakai masa lahir dulu longgar pun skrg ni dah sedang2 elok je muat. Pasni kena selongkar baju tahap ke-2 plok. alaaa alaa comelnya anak ibu membesar dgn sihat n montel. Sekarang ni dia selalu bangun awal. 6.30 dh bangun. jadi, bukak tv biarkan je atas tilam sambil nonton. Dia takkan meragam hinggalah bawak dia masuk keta kul 7.30.

GUD GIRL!!

Bibik bibik ku

Kt rumahku ada bibik!! .hahaaa tak caya meh la dtg kt rumah.

BIBIK LIPAT BAJU - panggil jer sape nak tolong ibu lipat baju jommmmm. Maka berkejar2 ler 2 org tu masuk bilik tolong lipat baju. Hasya biasanya lipat seluar panjang n towel. Amna lak tolong carikan pasangan baju n seluar supaya senang aku nk lipat n susun. Tapi sekarang ni pun, Amna dah makin terajin ikut kakak dia lipat seluar. Tunggang langgang jg dia lipat.. tp ok la kan. Jadi senang satu kerja aku.

BIBIK JEMUR BAJU.. ibu wat ape.. jemur baju. Kakak/Amna nk tolong.. mehlaa.. Maka diorng ni pun tolongla aku sidai baju2 yg patut dan yg diorg leh sampai.

BIBIK BASUH BAJU - bila mereka nampak jer aku tolak bakul baju, diorg pn akan kate - ibu nak basuh baju ke.. nak tolong.. anna nak letak baju.. anna nk letak sabun.. aku pun ape lg.. silakan jer laaa. BIBIK

ANGKAT BAJU - baju2 hanger biasanya bibik besar yg angkat dan letak dlm almari.. hehee hubby ler tu. yg lain tu cm biasa akan ada bibik2 dtg secara sukarela.

BIBIK KEMAS RUMAH - aku tau addini 1n2 ni mmg suka main mainan diorg pastu suka sepah2kan. tapi diorang pn dah tau dah. Setiap kali lepas mesti kena kemas balik. MESTI! Maka, dah ringan kerja aku untuk kemas rumah.

BIBIK JAGA BABY - kalau aku nak g solat ke, ke tandas ke, nak masak ker,, aku akan tinggalkan baby ni kt bibik2 ni je. boleh harap jg laa diorg jg. Tepuk2, layan sembang ngn baby sbb bby ni nk org sembang ngan dia.Biasanya Amna adalah bibik yg bagus untuk jawatan ni hahaaa..

Taraaa... mudahkan ada bibik! Lepas ni akan ada 3 orang bibik Addini kan kannn.. bagus3. Ibu sukaaa sgt!!

mmmmm... aku tak pernah paksa mereka tolong. Tapi diorg suka nk bertepek or buat aktivit dgn aku, maka nilaaa aktviti2 menyeronokkan kt rumah.

jammed!

Ujian dari Allah semua. Oleh kerana sume satu rumah demam, rumah jd huru hara jap. Alhamd bby cuma dmm suam2 kuku jer. Risau kalau bby dmm ni. Mcm2 boleh jd.

Ptg Khamis aku dah start dmm kt opis. Menggigil masuk kelas, masuk meting lg. Bdn mmg dh lemah2 dah. Tapi ku gagahkan jua. Balik opis ambil Amna n Hasya yg tak pergi skolah sbb dmm. Kak leha - bs- dh tipon td bgtau Hasya muntah 2 kali td. uishh dia ni mmg kalau dmm mmg muntah. Pastu kak leha bekalkan bubur nasi yg dia masak td untuk mkn kt rumah lak. tq kak. Pastu ambil bby. Dia meragam jg . Kena tidokan dlm buai sbb tak sedap bdn kut. padahal b4 ni tak pernah masuk buai pun.. huuu.

Balik jer rumah, bawa masuk brg2 penting je dlm rumah. Yg lain sume tinggal kt dlm keta. Pastu tido..sbb bby pn tido. Malam tu aku susukan baby sambil baring jer. Mmg lembik sungguh. Dahla hubby mmg lembik terus. Dia mmg kalu dmm mmg terus kaw kaww la. tak boleh bangun. Maka, aku pun dengan kudrat yg ada bg bdk2 mkn ubat, suapkan bubur kakak.. akupun makan bubur tu jer. Hubby,huhuu sian dia makan megi rebus dlm microvawe jer sbb dh tak larat sgt2 nk tolong masak. Tu pun dia rebus sendiri.

Sambil demah2 badan bdk2 ngn air, masa tulaa terasa nak ada makkk.. huuuuu maaa , orang demam ni.. kan best kalu ma ada.. huuu.. dan mmg malam tu aku tido dlm keadaan merengek2 tak selesa. Rasenya demam kali ni mmg dasyat ler. Sakit bersalin aritupun takdelah mcm ni..errkk ye ker ke aku yg dah lupa rase sakitnyer??

Dan pg2 esoknya b4 nk g klinik, nk hantar msg bgtau mc kt student n bos pn mmg tak larat sungguh. Nk suruh husband kn kena cerita pjg lebar lak send kt si dia si dia ni.. lg penat nk bercakap.. huuu. masa dlm keta nk g klini, kakak yg dh ok sket dmmnya, mula nk bercerita panjang.. kesian jg dia ckp sorang2. aku ye kan jer laa ape yg dia ckp. Hinggalah oleh kerana dia tak berenti2 ajak sembang, terpaksala aku cakap "kak.. ibu tak larat sgt ni. Nanti kalau ibu larat kn kita cakap2 lg yek" "haaa ok ibu". barulaa dia stop.huuuuu..

Balik dari klinik, buka pintu, MasyaAllah, rumahku... jammed! dengan toto2nya kt ruang tamu, selimut2 tak berlipat, bantal merata2, brg2 atas meja mkn, satu sink penuh dgn pinggan mangkuk, baju2 kotor sebakul.. huhhh Jammed rumah bila dua-dua sakit.

Pg ni alhamd dah ok. Biasanya aku dmm paling lama pun 2 hari jek. Cuma hubby duk ngekok dlm selimut lg tuh kt rumah. Moga cepat baik ye

Monday, January 9, 2012

Terasa kehilangan..!!

Masa dapat tau dia akan tinggalkan kami, aku steady lg. Sbb dah terbau2 dh masa dia tulis blog. So, bila dia bgtau yg dia akan leaving, aku terimanya dgn kool jer. Hingga last day.. baru aku terasa spt akan kehilangannya. Tp disebabkan kami kampus yg berbeza, jd takdelaa terasa sgt kot. TAPI, last week, bila pergi kt kampus dia.. cam besa aku akan jeling meja dia.. kdg dia ada , kalau takde tu aku assume dia g klas or cuti. Tapi mesti aku tanye neber dia ke mana dia kalau dia takde kt meja. Tapi kali ni, Ehhh dia adalaa.. tp mustahillaa. Kan dia dah merantau nunnn di Melaka. Tapi tu ada orang.. yea yeaaa perasaan aku berbunga walaupun agak keliru. Makin dekat aku tertanya2. Nape dia kat sini lg.. Tapi frust n keciwanya aku... org lain daa.. Dah ada org stay kt meja dia or org tumpang duk kt meja dia. Aku tak nak ambil tau sape dia sbb dia dh mengecewakan aku.. huuuuu... KALI ni sungguh terasa kehilangan dia. Semoga dia happy di sana bersama keluarga tercinta yek!!

Hari demam Addin Addini..

Semalam bby Durrah dmm. sib baik sket jer. Kak Amna lak dah 3 ari dmm. Smlm dh bawak g klinik. Ada tonsil rupanya. Mmg lemah sgt dia. Pg ni b4 g skool, Hasya lak dmm. Tipon hubby kate hasya dmm, aikk dia lak kate dmm. Harap2 aku tak dmm lak.. Tp le ni.. dah mula ada tanda2 nk demam ni. aduss keje byk ni. Cptla baik dmm yek..AMIN

Hasya hilang kt sekolah!!

Oleh kerana aku bersama amna n baby, maka aku parking keta jauh masa nak ambil hasya dr sekolah sbb parking mmg penuh dan penuh. Bila keta dah bersurai, baru aku g cari dia kt gate. TAPI dia takde.. puas aku cari, tunggu, takde gak. Aishh panik gok. Jiran dah pesan suh ambil anak dia arini. So takkanla dia ambik bdk2. Tapi mybe jgk sbb tipon aku abis bateri.Dekat setengah jam tunggu, aku pn balik. Dengan harapan dia balik dgn jiran. Tapi hati punyelaa berdebo2. Tup tup sampai rumah, ehhh hasya dh siap main beskal tersengih lg.. husshh alhamdulillah. Next time kena sentiasa pastikan tipon on. Mmg jiran aku tu dh hantar msg yg dia akan ambil bdk2 tu.. adoyai.

Hari menangis Addini!

Day 3 ke sekolah. Baby nangis dalam keta sbb nak susu. Kak Amna lak tetiba nangis masa nak tinggalkan dia kt tadika. aduss harunyer. Ari 1 n 2 tu ok jer. Then, Kak Hasya pun nangis time balik skolah. Dah sampai kt kereta tiba2 nangis. Sebab...kamus bergambar tertinggal kt dlm kelas. Alolooo.. aku mmg paham benorr Hasya ni. Dia ni mmg ulat buku dan sgt syg pd buku espc kamus bergambar dia. Lg2 yg tertinggal tu kamus yg baru beli. Maka aku pun patah balik semula g cari kt dlm kelas dia. Sib baik jumpa. Dah daaaah lps ni tak nak nangis2 lagi Addini3 ibu ni. Kak Amna lak bila ditanye masih nak g skolah katenya. Ok GUD GIRL!!!

Thursday, January 5, 2012

Bila Addini no.1 bersuara...

"Ibu ni.. selalu letak merata kad2 yg kakak bg ni" "Ehh mane ada.. kan ibu tampal kat peti ais ni banyak2, senang ibu nak tengok" "Ni haaa.. atas meja mekap ibu ni, banyaknyer ibu letak merata" "Taklaa.. ibu letak sini senang ibu nak tengok. Sambil tengok cermin leh tengok surat2 kakak bg ni" "Ibu ni.. simpanla elok2. Penat kakak bg tapi ibu tak simpan pun" "ye laa yelaa kn ibu simpan. Tapi ibu tampal tau surat2 kakak bg ni kt opis tau" "ye.. tauu.. tp ibu jgn sepahkan lg ni. simpan elok2 tau" "Baik tuan puteri!!" Haishhh tulaa bila Hasya mbebel.. sory, banyak sangat surat. Yelaa surat2 ringkas "Ibu kakak nak masuk bilik boleh" "ibu wat ape dalam bilik" "ibu adik wat tumpah air" "ibu kakak sayang ibu" dan macam2 laa.. so sweet surat dia. siap lukis bunga , matahari, love dll dan bila aku ngadu kt hubby, katenya "tulaa..letak merata. tengok abang, semua yg dia bagi abang tampal" Memanglaaa sbb abg dapat kad birthday jer. Orang ni semua jenis surat dpt.. hari2 lak tu.. mane nak tampal penuh rumah laa

Exciting Day!!

Semalam 1st my Addini pegi skolah. Maka masa pagi tu, 8 am aku g daftar Amna. Hubby lak uruskan Hasya kt KAFA. Aku dgn baby, Amna, g tadika. Ok hampir setengah jam teman dia n tengok dia pun ok je, aku pun balik rumah. Pastu 10.30 g ambil kakak kt KAFA. Pastu straight g ambil AMNA kt tadika. Pastu, singgah rumah bs sbb anak dia tumpang pegi balik tadika. Tak kisahla sbb taman yg sama je dgn pengasuh amna. Sambil tu boleh jenguk bby jap hehee. Sudah nyusukan dia jap, balik rumah.. makan, siapkan hasya ke sekolah Asunta lak. Kul 1 kami pn ke sekolah. Sempatla aku tengok pelajar nyanyi lagu negaraku, lagu negeri Pahang, lagu sekolah. Waahhh mmg bagusla sekolah ni. Bersemangat sungguh semua pelajar. dah setle semua kami pun balik. Kul 5.40 ptg aku n amna keluar lagi nak ambil baby (Hubby bz baiki keta kancil rosak). pastu ambil Hasya. Mak aihh parking dh penuh kul 6.10. 6.30 dia balik. Penuh parents tunggu bdk2. Aku lak dgn dukung bby, pegang tangan amna lg, dgn berasak2 lg. adusss. Dah jumpa kakak kami berasak2 lg g cari keta. Pastu bby dh mula nangis nak susu. Susukan dia dulu dlm keta, then tunggu keta semua dh lengang sket barula kami beredar . Sampai rumah kul 7. Penatt.. mcmni laa hari2 aku akan tempuh rutin harian. OK semoga kami dalam REDHANYA selalu!

Go back to the opis!!

Yess setelah bercuti 2 bulan, maka pd 21 Disember 2011 aku pun kembali bekerja. Wahh sekejapnye cuti bersalin. tup2 dah kena kerja balik. Dan masa 1st day g keje aduss mak mmg kelam kabut. Almaklumlaa beg bby saje 2, beg budak2 1 jer yg besar gedabak, tp dgn bantal amna, tilam amna, diorg punye toy, susu, adusss pastu barang aku dengan henbeg, beg laptop, beg pump, beg isi botol air masak (kt opis takde air so kena bw sendiri). mmg penuh keta kancil!! Tp sekarang ni dh 2 minggu keje, maka aku mmg dh kalih dgn rutin tu. Kdg2 kalu hubby ada, dia dh siap2 angkut barang letak dlm keta. So, pagi esok aku cuma masukkan beg pum, beg susu bby, bantal amna, henbeg dan beg laptop. aishhh masih byk sebenarnya. belum kira kena angkut dukung si comel Addini no.3 .. heheee. ohhh comelnya baby ibu. Tetiba rase rindu lak.. hahaaa

Addinies go to school!!

Selamat tahun baru 2012. Bermula sesi sekolah baru untuk my addinies. Kakak Hasya ke sekolah KAFA sebelah pagi, sebelah petang ke sekolah keb Assunta Convent. Kakak Amna ke Tadika Kemas. Aku bercuti 2 hari untuk menguruskan urusan pendaftaran, sesi orientasi,suaikenal dan yg penting aku sendiri nk rasa suasana kembali ke sekolah. Ahakss mcm aku yg terlebih excited nk g skolah heheee. Dan well, Kak Hasya mcm biasa mmg bagus dan dah boleh berdikari. almaklum dah 4 tahun duduk tadika kn. Maka masa aku tinggalkan dia untuk sesi orientasi, banyaklah yg aku pesan. Ni kantin, nanti rehat ajak syuhada or faqihah g makan. Tu geng tadika dia dulu dan kebetulan duduk sekelas kt sekolah Asunta. So, takdela dia lonely dlm kelas. Tapi kakak dgn selamba je jawab.. ok ibu, kakak tahulaa, takpe kan kakak pergila. Hahaa mcm takde perasan neves atau susah hati kt tpt baru pun dia ni.. bagus bagusss!! Dan semalam Day 1 ke sekolah, dia kata dia beli mi goreng n nuget kt kantin. Pergi dengan kawan2. Tapi duit belanja RM2 yg aku bagi tak cukup katenya sbb nk beli air. hohoohoho.. nonononooo dear. duit belanja RM2 je perday. Tak boleh lebih. lagipun air kt kantin tak masak. so, minum jer air milo kotak yg sedia aku bekal kt poket beg. MY AMNA ADDINI lak... pun ok. tak nangis dan sangat excited nk g skolah. Bangun pagi jer terus nk mandi. pergi skolah pun dengan muka heppy jer. kira okla tu. OK. BABY Durrah lak mcm biasa ke school Ma hahaaa.. dah tak nangis dan tak meragam. cuma aku baru dapat tau td, baby siter panaskan EBM dgn air panas didih. Aduh mak... hancus habiss zat2 EBM. Dan aku pun slow talk bgtau takboleh guna air panas.. huhuuuu. harap dia paham. Cuma katenya, kalau guna air panas dlm termos, susu lambat panas tp bby dh nangis2 nk susu... huhuuuuu . Aku pun pesan lagi, takpe akak panaskan guna air termos, sambil pujuk2 dia. Harap semuanya berjalan lancar. dan MY LITTLE ADDINIES semoaga menjadi anak yang pintar, cergas, cerdas dan berjaya nanti.. Amin!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini