Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, January 5, 2012

Addinies go to school!!

Selamat tahun baru 2012. Bermula sesi sekolah baru untuk my addinies. Kakak Hasya ke sekolah KAFA sebelah pagi, sebelah petang ke sekolah keb Assunta Convent. Kakak Amna ke Tadika Kemas. Aku bercuti 2 hari untuk menguruskan urusan pendaftaran, sesi orientasi,suaikenal dan yg penting aku sendiri nk rasa suasana kembali ke sekolah. Ahakss mcm aku yg terlebih excited nk g skolah heheee. Dan well, Kak Hasya mcm biasa mmg bagus dan dah boleh berdikari. almaklum dah 4 tahun duduk tadika kn. Maka masa aku tinggalkan dia untuk sesi orientasi, banyaklah yg aku pesan. Ni kantin, nanti rehat ajak syuhada or faqihah g makan. Tu geng tadika dia dulu dan kebetulan duduk sekelas kt sekolah Asunta. So, takdela dia lonely dlm kelas. Tapi kakak dgn selamba je jawab.. ok ibu, kakak tahulaa, takpe kan kakak pergila. Hahaa mcm takde perasan neves atau susah hati kt tpt baru pun dia ni.. bagus bagusss!! Dan semalam Day 1 ke sekolah, dia kata dia beli mi goreng n nuget kt kantin. Pergi dengan kawan2. Tapi duit belanja RM2 yg aku bagi tak cukup katenya sbb nk beli air. hohoohoho.. nonononooo dear. duit belanja RM2 je perday. Tak boleh lebih. lagipun air kt kantin tak masak. so, minum jer air milo kotak yg sedia aku bekal kt poket beg. MY AMNA ADDINI lak... pun ok. tak nangis dan sangat excited nk g skolah. Bangun pagi jer terus nk mandi. pergi skolah pun dengan muka heppy jer. kira okla tu. OK. BABY Durrah lak mcm biasa ke school Ma hahaaa.. dah tak nangis dan tak meragam. cuma aku baru dapat tau td, baby siter panaskan EBM dgn air panas didih. Aduh mak... hancus habiss zat2 EBM. Dan aku pun slow talk bgtau takboleh guna air panas.. huhuuuu. harap dia paham. Cuma katenya, kalau guna air panas dlm termos, susu lambat panas tp bby dh nangis2 nk susu... huhuuuuu . Aku pun pesan lagi, takpe akak panaskan guna air termos, sambil pujuk2 dia. Harap semuanya berjalan lancar. dan MY LITTLE ADDINIES semoaga menjadi anak yang pintar, cergas, cerdas dan berjaya nanti.. Amin!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini