Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, January 5, 2012

Bila Addini no.1 bersuara...

"Ibu ni.. selalu letak merata kad2 yg kakak bg ni" "Ehh mane ada.. kan ibu tampal kat peti ais ni banyak2, senang ibu nak tengok" "Ni haaa.. atas meja mekap ibu ni, banyaknyer ibu letak merata" "Taklaa.. ibu letak sini senang ibu nak tengok. Sambil tengok cermin leh tengok surat2 kakak bg ni" "Ibu ni.. simpanla elok2. Penat kakak bg tapi ibu tak simpan pun" "ye laa yelaa kn ibu simpan. Tapi ibu tampal tau surat2 kakak bg ni kt opis tau" "ye.. tauu.. tp ibu jgn sepahkan lg ni. simpan elok2 tau" "Baik tuan puteri!!" Haishhh tulaa bila Hasya mbebel.. sory, banyak sangat surat. Yelaa surat2 ringkas "Ibu kakak nak masuk bilik boleh" "ibu wat ape dalam bilik" "ibu adik wat tumpah air" "ibu kakak sayang ibu" dan macam2 laa.. so sweet surat dia. siap lukis bunga , matahari, love dll dan bila aku ngadu kt hubby, katenya "tulaa..letak merata. tengok abang, semua yg dia bagi abang tampal" Memanglaaa sbb abg dapat kad birthday jer. Orang ni semua jenis surat dpt.. hari2 lak tu.. mane nak tampal penuh rumah laa

2 comments:

Nora Karim said...

heheheh comel... tampal la. biar penuh satu rumah.. lepas tu mesti dia pun rimas... so that dia tak bagi surat lagi.. hahah

Engku Artini said...

hahaa.. bilik dia dh penuh ngn lukisan dia. takkan nk tampal kt ruang tamu n tpt makan. . satu lg bilik solat. satu lg bilik tamu tak kan kn tampal surat dia lak.. takpelaa lepas ni, nk penuhkan bilik akak je laa.. biar diu jemu

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini