Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, January 26, 2012

Bumboo seat

Ini litle B angkasawan Dr SMS n Dr Herlina. Aku slalu blogwoking blog dia nih sbb slalu criter pasal mummy n baby. Dah lama jg aku suke seat ijau Bella ni.. n today blog dia duk cerita pasal seat nih. Namanya bumboo seat. Cantik n sesuai sgt untuk bby 3-4 mnths ke atas.. kiranye kalau dia dah boleh tegakkan leher dah boleh guna. Dah lama jg aku berangan nk beli nih untuk bby Durrah. Mesti dia selesaa duduk kt sini. Ha ahaa tp angan2 tu kena leburkan dulu nampaknyer. Today baru aku tau regenya around DUA RATUS PLUSS RINGGIT MALAYSIA ok.. huuu tak sangka lak semahal gitu. Ingatkan around 50-60 ker.. hukss takpela B, ibu riba jer laa bby setiap masa.. lg bagus ada skin contact kn... cancel cancelll hushhh

2 comments:

Nora Karim said...

hehehe.. mmg la regenya gitu kak... boleh je nak beli... tp kena tunggu sale... baru murah... menda2 tu tak pakai lama kak... rugi sikit kalau beli... tp kalau ada, bagus... hehehe

Engku Artini said...

a ahh., agak kurang n sangat tak berbaloi unt beli. tp kalau ada lg bagus kan!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini