Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, January 18, 2012

Owhh ibu rindu baby !!

Baru hantar bby pg tadi.. tp pagi ni amat2 rindu kt bby Durrah comel ibu ni.. Rasa mcm nk  apply cuti pergi lepak2 main2 ngan baby ha haaa.. Ni sume gara2 baby ibu yg sgt comel karenah dia lately ni.

1. Since minggu lepas, baby dh pandai pusing 90 darjah dari kedudukan asal dia. Kalau aku letak dia dpn tv stret je.. mesti 15 minit pastu dia akan duduk melintang lak.. haha.. pastu kadang2 asyik terbabas jer dari bantal dan tilam. Dah gelungsur ke bawah tilam. Ni dah bahaya ni kalau tinggal kt katil belah2 tepi ni.. tp sgt comel aksi dia..

2. Semalam dia dh start tunjuk aksi baru.. asyik nk ngiring jer. Rasenya mcm nk start niarap kut. Ibu target minggu dpn mesti berjaya B!! hahaa.. ibu lak xcited. Mmg sooo sweet bila dia usahakan jg untuk bg bdn dia dlm keadaan mengiring instead or telentang jer .. ni yang ibu geram niii.. rase nk cubit2 jerr pipi dia

3. Comel sgt2 bila tgk dia kekenyangan menyusu. Pagi tadi pun dia buat lg mimik muka kenyang tuh.. alahaii.. luruh jantung ibu tengok muka comel beserta mulut muncung baby tuh..

4. Geram betul bila tgk dia wat dekkk jer bila aku babai setiap kali tinggalkan dia kt bs. geram2!!

5. Sukanye bila tengok dia tersengih2 time duk menyembang sambil keluarkan bunyi. waduh2... nak g jenguk baby tp kn mcm pelik . Ape lak kate bs nanti, tiba2 dtg layan bby huuu. huuu..

B.. tunggu ibu balik ptg ni yek.. Miss u!! miss u.. muah muaahhhhh!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini