Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, January 9, 2012

Terasa kehilangan..!!

Masa dapat tau dia akan tinggalkan kami, aku steady lg. Sbb dah terbau2 dh masa dia tulis blog. So, bila dia bgtau yg dia akan leaving, aku terimanya dgn kool jer. Hingga last day.. baru aku terasa spt akan kehilangannya. Tp disebabkan kami kampus yg berbeza, jd takdelaa terasa sgt kot. TAPI, last week, bila pergi kt kampus dia.. cam besa aku akan jeling meja dia.. kdg dia ada , kalau takde tu aku assume dia g klas or cuti. Tapi mesti aku tanye neber dia ke mana dia kalau dia takde kt meja. Tapi kali ni, Ehhh dia adalaa.. tp mustahillaa. Kan dia dah merantau nunnn di Melaka. Tapi tu ada orang.. yea yeaaa perasaan aku berbunga walaupun agak keliru. Makin dekat aku tertanya2. Nape dia kat sini lg.. Tapi frust n keciwanya aku... org lain daa.. Dah ada org stay kt meja dia or org tumpang duk kt meja dia. Aku tak nak ambil tau sape dia sbb dia dh mengecewakan aku.. huuuuu... KALI ni sungguh terasa kehilangan dia. Semoga dia happy di sana bersama keluarga tercinta yek!!

2 comments:

Nora Karim said...

Kesian org yg duduk kat meja dia tu... dia tak bersalah... :D teknologikan canggih... still boleh communicatekan?!?

Engku Artini said...

mmmmm :(

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini