Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, February 21, 2012

Besi??

Scene 1.. 7.30 am

Abang.. kunci kancil mane?
Ehh alamak dalam poket seluar ni. Abang dah kat cerating ni. Acu cari kunci spare kat situ sana sini sinunggg
.
.
takde.. takdok.. pull stop
Ok ok tunggula abang baliklaa..
Arhhh tak yah balik laa. dah jauh sangat kt cerating
Abis tu nak wat camne..?

Scene 2
Okeh.. jangan nangis. Marah?? dah takde perasaan nak marah dah. Buat ape marah tak guna jugak bukan buleh selesai masalah. Geram? adalah seposen kut.. 
Nak panggil jiran semua takde. Tinggal aku n Addinies jer.

Scene 3
Aku dengar kakak duk engaged ngan abah dia..
tak payah balik ibu kate.. haa.. tak jumpa.. entah..

Scene 4
Kakak.. meh tolong ibu...
tolakkkkkkkkkk haaa tolakkkkkkkkkkkk 
aku dengar kakak panggil adik dia..adik, jom tolak dik........
haaa can u imagine dis??

cute kan??

tapi sila tukar ur imagination tuh..
keta kuning tu is a kancil
aku duk pegang stereng sambil berdiri kat tepi keta
kakak kat belakang .. mayb ada amna skali kut aku tak perasan


makaa. inilah jadinya.

huhuu... pancit aku seh!
gambo sebenar takde sbb aku dah tak kuasa nak ambil gambar masa tu.

lepas tolak kancil ke tepi, kena ambil barang barangggggggg dalam kancil pindah ke keta satu lagi. Aduss... penat giles. Tapi selesai je letak si Addini comel dalam car seat, terus aku lupa everything!! 
haihhh.. mujurla ada penawar hati ibu nih.

Pastu aku tak tau dah apa hasya tipon2 kat abah dia.. 
Aku ?? mmmm mayb akan ada muncung itik 44 hari kat rumah pasni!! camni..
mmmm besikah aku today?? yeashhh i am wanita besi terakhir today!! No more after dis!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini