Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 9, 2012

First step!



Haha.. semalam bby tido. Pastu bila dia jaga , dia golek2 then berjaya niarap. Ni mmg aku tengok sendiri sbb masa tu duk makan kt meja makan sambil jeling tengok dia tido. He heheee menjerit2 aku panggil kakak n amna suh tengok. Pastu terus tipon hubby.  (Tak sempat snap gambo sbb tak lama lps dia niarap dah nangis laa plok.)


Abang.. baby dah niarap td... horeeyyyyyyyy!!
Ayang tolak dia bg niarap ehh...
Ehhh mane adaa... yeeea dia golek sendiri td.. dok caya tanye kakak ni. Orang taulaa pantang tolong dia kannn



ha haa.. gud girl walaupun lari dari target ibu!! go go bby!!

Pantang?? Haa org tua2 kate jgn tulung bby niarap sbb nanti sampai bila2 dia tau akan ada org tolong dia kalau dia tengah susah. Haa payah tu.. nanti dah beso panjang pun suh mak pak tulung jg camne tuh. Maka, mmg kami apply concept tu.. even masa hasya n amna pn kami jerit2 bg support suh dia kona leper niarap haa lawak kann.!!

ENJOY THE STEP B!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini