Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, February 15, 2012

For you dear..!

Kakak suke tengok gambo masa dia kecik2 espc masa time dia niarap. Tapi, tak banyak sgt gambo yg ada sbb zaman dulu kan guna kodak. Jadi, untuk baby Durrah, ibu letak gambar ni kat blog ibu supaya one day u can see how enjoy we are wif u .. More pictures dalam pen drive hehe..


 Ni second time leh nerap. morning. 1st time ibu tak sempat nak snap
 Ni masa mula2 sampai rumah .. ptg. Tak sabar2 bb nak nerap.ohh nak tunjuk terer nampak.
 Nerap lg
 ohh penat laa
 huhhh sudah penat.. isap jari la best jgk
 kakak.. balik skolah jer tak sabar2 nak tengok adik dia niarap.
 mmg sayang sangat dia kat adik
sometimes.. dia mmg selalu kiss adik dia.. selalu.. espc bila balik jer dari skolah.

ok bby.. go bby go!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini